En viktig påminnelse

Inlägget är ett reklamsamarbete med Sudio
 
 
Varje år får drygt 61 000 personer i Sverige ett cancerbesked. Av dessa får cirka 8 000 diagnosen bröstcancer. Cirka
 30 procent av all cancer hos kvinnor är bröstcancer, som därmed är kvinnans vanligaste cancersjukdom. Chansen att bli botad från bröstcancer har ökat de senaste årtiondena. I dag överlever drygt 80 procent av dem som drabbas av bröstcancer. Det beror främst på att allt fler fall upptäcks tidigt, och på att behandlingsmetoderna blivit bättre.
 
 
 
 
Varje oktober så är det den Rosa månaden och vi pryder oss med rosa band på kavajslagen och handlar rosa produkter för att bidra till den fortsatta Cancerfortskningen - vi vill ju att siffran 80% ska bli 100% så därför behvös denna viktiga forskning och VI behöver bidra med all hjälp vi får. 
 
Därför tycker jag att det är så fantastiskt att Sudio under oktober månad kommer donera 10% av överskottet från sina rosa produkter till Rosa Bandet!! 
 
 
 
 
 
 
Alla rosa produkter hittar du HÄR och med koden angelicasvarld15 så får du 15%rabatt på din beställning, så vännen beställ en rosa produkt och hjälp oss besegra bröstcancer!! 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!