En godare lunch

Inlägget innehåller PR-Utskick
 
I veckan kom jag hem från jobbet och då stod en påse vid ytterdörren, ett PR-utskick med allt som behövdes för att göra en så smarrig lunch (eller middag) med Gea’s färdiskivade blodpudding! Jag tok-älskar blodpudding, det är barndomsminnen för mig, tyvärr så är inte alla i familjen lika tokiga i just denna härliga råvara så det äts inte allt för ofta här hemma. Nu när vi fick alla dessa härliga råvaror så fick jag äntligen röra ihop en god lunch...så igår åt vi blodpudding med en modern twist och herre gud så gott det var!
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja i PR-utskicket så fanns alla ingridienser till att göra Mattias Larssons klassiska blodpudding - gott gott
 

Mattias Larssons klassiska blodpudding

8-12 skivor blodpudding

8-12 skivor bacon

1 äpple

1 rödlök

500 g palsternacka

smör och salt

Värm en stekpanna till medeltemperatur och stek palsternackan i smör i 3-4 minuter tills den har fått en fin rostad yta. Lägg ner rödlök och äpple och stek vidare till äpplena och rödlöken är mjuka med lätt tuggmotstånd. Smaka av med salt. Knaperstek bacon och stek bacon. Servera blodpudding med bacon , palsternacks- och äppelfräs och rårörda lingon. 

 

Ja så vet ni inte vad ni ska röra ihop till lunch idag prova på detta smarriga recpet, ja å använd den goda färdigskivade blodpuddingen, det blir både enklare att röra ihop middagen och så slipper man mecket med att skära blodpuddingen som allt som oftast resulterar i ojämna skivor...ja ni vet ju!  

 

 

 

#1 - Evelina

Så gott det såg ut. Jag älskar också blodpuddding men äter det på tok för sällan.

Svar: det är ju sååå gott och enkelt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!