Empower me - Empower you

Inlägget innehåller PR-Utskick
 
Här om dagen så fick jag ett så härligt PR-utskick med så snygga träningskläder från MPWR Sportswear med ett viktigt budskap! 
 
EMPOWER ME - EMPOWER YOU
 
 
 
 
Budskapet översatt betyder:
 
Stärk mig - Stärk dig
 
Ett viktigt budskap som kan betyda så mycket...allt från att stärka sig i träningen och då bli starkare rent fysiskt, till att få ett starkt sinne...något som står mig varmt om hjärtat. Jag tror på att göra saker som stärker både kropp och sinne och träning är en sådan sak för mig. Kroppen mår bättre och där med sinnet...jag blir gladare, sover bättre, min PMS håller sig i schak och med härliga snygg-snygga träningskläder så blir det ju så mycket roligare, ja å speciellt när dom har ett sådant härligt budskap.
 
 
 
 
I utskicket så låg det Sport-BH, tränings tights, ett träningslinne, vattenflaska och en sportpåse att ha skor i när man ska till gymmet - perfekt!! Ska verkligen bli kul att prova dessa kläder och se om jag får lite extra "pusch" och då känner mig Empowered!
 
Fina gänget på MPWR skickade även med en kod...jag gissar på att den är för mig att shoppa för men jag tänkte faktiskt att även ni kan få anväda den. koden angelica ger er hela 20% på hela MPWR sportswear sortiment - happy shopping!!
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!