DIY till Farsdag

Den 12 november är det dags för Farsdag, en dag för att fira alla pappor i vårt avlånga land.
 
 
Själv så firar vi ALLTID farsdag - det är en dag som bara är pappan i husets. En mysig dag i hans ära...då han väcks med frukost påsängen, paket, pussra och kramar...lite som en extra födelsedag - ja å jag som älskar att fira och överraskar gillar starkt att ha en dag till då man kan få skämma bort de man älskar lite extra.
 
Vet du inte vad du ska ge din pappa eller kanske dina barns pappa i farsdagspresent så kommer här 3 st lite enklare DIY (DoItYourself) tips som inte behöver bli allt för dyra men kanske är roligare än ett vanligt paket med en slips eller strumpa i.
 
 
 
 
 
 Så med detta på bilden ovan så tänker jag göra
 
Ett hudvårdskit
 
 
En strumpblomma
 
 
Ett träningskit 
 
 
Tre fina farsdagspresenter som jag vet att pappan i detta hus iaf skulle bli jätte glad för...ja å titta bara så fina dom blev!
 
 
 
 
Jag är lite ny på att göra "rörligt material" och det är lite små taskig skärpa här och var...å, ja, jag är lite små nervös...MEN...trots det så har jag faktiskt gjort en liten video när jag sätter samman dessa tre kit - ta gärna en titt, hoppas ni gillar det! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja å ni får mer än gärna prenumerera på min nya fina Youtube kanal så får ni atumatiskt ett "ping" när det ligger en ny video uppe...kanske inte blir allt för ofta så det där pinget kanske kan vara bra att ha. Prenumerera gör du HÄR 
 
 
Ja å gillar ni sånna här inlägg där jag filmat tryck gärna på det lilla hjärtat här nere till höger så vet jag om jag ska fortsätta filma :-)
 
 
#1 - Dorotea Pettersson, tidscoach

Åh, jag gillar strumpbuketten. Och jag gillar att du har gjort en video. Mycket trevligt.

Svar: TACK snälla va glad jag blir!!
AngelicasVärld

#2 - Skincares

Jag tycker din video såg superproffsig ut. Man kan inte tro att du är nybörjare på detta. Jättebra gjort! PS. Tack för tipsen!

Svar: Men va kul att du gillade det! Kanske får bli fler i framtiden då!
AngelicasVärld

#3 - Ekenäsliv

Så himla fina presenter och KUL med filmen!
Så himla söt du är :)
Kram Anna

Svar: Men gumman va kul att du gillade den!! Va glad jag blir!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!