Dagens träning - Done

 Igår blev det ju ingen träning då jag blev kvar allt för länge framför datorn på jobbet så det skulle jag helt klart ta igen det å det med råge...så idag blev det spåret. Laddad med bästa podcasten i lurarna så begav jag mig ut! 
 
Ut för att fylla lungorna med frisk luft och sinnet med lugn...ut för att tanka energi! 
 
 
 
 
 Todeloo vänner!
 
Ja idag blev det ett skönt pass i spåret...en lugn och härlig runda, inte för att bränna kalorier utan för att få andas och njuta - å det gjorde jag! Så härligt. Jag mår ju sååå bra när jag väl får till de där passen, när jag får röra på mig, släppa allt som gnager och bara vara ett med mig själv.
 
 
Om jag såg lite samlad och fundersam ut innan så är glädjeskuttet jag tog efter ett bevis på hur skönt det är att röra på sig, hur bra jag mår av det och hur full kroppen blir av goda endorfiner! 
 
 
 
 
 
Nu är kroppen trött, sinnet är glatt och jag ska ta å göra en stor kopp te och mysa ner mig i soffan...lite klassiskt torsdagsmys för det är jag värd! 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!