Att ha blivit med några nya doftljus

Inlägget är ett reklamsamarbete med Doftriket

 

Ni vet ju att jag tok-älskar doftljus…jag har flera favoriter som går runt här hemma så därför var det kanske lite små dumt att klicka hem några till nya…eller…nä man kan ALDRIG få för många doftljus så därför blev jag lite exgtra glad när två nya finingar fick flytta in i familjen - de doftar ju bara såååå gott! Sen så är det ju alltid kul att prova lite nya varianter av doftljus å då kanske hitta några fina nya favoriter.

 

Nytt in i familjen är dessa två finingar nedan!

 

 

 

Till vänster Yankee Candle doftljus och till höger WoodWick doftljus – två nya varianter som jag bara var så sugna på att testa å dom doftar båda sååå fantastiskt gott! 

 

WoodWick doftljus - doftar av underbart vanilj och när man tänder veken så låter det som en  brasa som sprakar – så härligt, detta fina ljus fick bo på vårt brickbord i vardagsrummet å kommer tändas så fort vi inte eldar i vår öppna spis så man kan få det där härliga sprakande ljudet ändå!

 

 
 
 

 

Yankee Candle doftljus - doftar rent…det doftar nästintill nytvättat och så fräscht, detta fina ljus la dottern vantarna på och tog med upp till sitt rum där det får stå och sprida härlig doft på hennes lilla bord vid fåtöljen…tror jag smittat av mig lite å att hon ”ärvt” intresset av doftljus!

 

 

 

Ja det var två nya finingar som fått flytta in här hemma...så nöjd med båda! 

 

Nu är det dock måndagkväll och planen var att jag skulle ta mig ut på en runda i spåret...MEN...det blev en längre dag på kontoret än planerat så istället för spåret så får det bli soffan och lite lugn och ro...träna får jag göra imorgon istälelt - då ska jag ta mig ut!! 

 

Önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen!

Tjingeling så länge!

#1 - Skincares

Ja hösten är min favvoårstid! Älskar också att mysa med tända ljus hemma. Fick woodwick ljus av svärmor förra julen. Så mysigt med knastrandet :)

Svar: Ja det var fantastiskt mysigt med spraket! Älskart!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!