Att bädda ner sig med en bok

 
 
Todeloo vänner!
 
 
Ledsen för min frånvaro igår men - hej å hå - vilken helg vi haft!! Livet har tagit ut sin rätt och det är inte alltid att bloggen får sitt då - tyvärr. Sorry-sorry! 
 
Igår var det fullt upp med fotbollscup för lilleman där gruppspelet av gjorde och jag var med hela dagen och när jag kom hem så var jag så frusen och trött att jag i stort sett slocknade så fort jag kom hem. Idag var det upp i ottan då det var dags för slutspel i samma cup. Lilleman och hans lag tog sig hela vägen till A-slutspel och vann hela konkarongen!! Hejjja hejja! 
 
Efter cuppen så tog jag tag i alla fönster här hemma...så 14 fönster har putsat på utsidan och insidan så nu är vi redo för höst och vinter igen...när allt det var klart så bäddade jag mig ner isoffan med en av mina favvo böcker "Säker stil" och lite choklad...
 
 
 
 
 
 
Det är ju så mysigt att få ligga blad fluffiga kuddar och täcken, bläddra i en bra bok och äta lite choklad...sen boken "Säker stil" av härliga Ebba von Sydow och Emila de Poret älskar jag!! Så underbar och jag får så mycket tips om kläder, stil och hur jag ska tänka varje gång jag bläddrar i den. Denna fina duo har ju nu släppt en ny bok "101 Stiltips" som jag helt klart ska klicka hem! 
 
 
 
 
 
Nu är en god middag i magen och jag har precis kommit ur duschen och laggt en härlig ansiktsmask så nu tar vi kväll...imorgon är det dags för en ny vecka och jag VET att det kommer bli full fart så det gäller att njuta av de sista lediga timmarna!
 
Önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! 
Tjingeling så lägnge!
 
 
#1 - Elin

Så mysigt!

Svar: Ja så härligt!
AngelicasVärld

#2 - Elin

Så mysigt!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!