Åhhhhs å skönt med helg!

Men så härligt med fredag och helg...det känns så jäkla skönt om jag får säga det själv! 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
Burr va kallt det var i morse, fick skrapa rutorna på bilen och ta på mig tjocka höstkappan...men jag har hört att det är tre årstider i vårt avlånga land. Sommar i Skåne, höst i Stockholm och snö och vinter norröver...galet hur det kan vara i ett och samma land. Det har dock blivit kallare i storstaden å med kallare väder så gäller det att uppdatera i badrumsskåpet, min hud går verkligen från fet till vrål torr på vintern. Den kalla, torra luften gör att jag blir torr som fnöske så nya hudkrämer måste helt klart införskaffas...kanske kan bli ett uppdrag för morgondagen. Annars så har vi inga riktiga planer för helgen...å jag måste säga att det känns riktigt skönt! 
 
 
Nu är det iaf fredag och helg - här hemma är det storstädat (tack RUT), kylen är full med godsaker, nya sinittisar pryder husets alla vaser, ljusen är tända å ett glas bubbel är upphällt...så nu tar vi välförtjänt helg! 
 

L O V E L Y

 

 

 
#1 - Maria

Fredagsbubbel är bästa bubblet! Jag har köpt en superskön créme + serum som jag är så nöjd med.

http://finest.se/caramia/2017/09/27/leejiham/

Svar: ja visst är det!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!