Vad vill ni läsa mer om?

 
 
 
Jag är så nyfiken på vilken typ av inlägg ni gillar bäst här i bloggen. Vad vill ni läsa om??
 
Tycker ni om när jag delar med mig av träning eller kanske recept på mat eller bakverk? Eller är det inredning, outfits och mode som lockar?? Jag försöker få till en blandning av inläggen ovan men vad vill ni läsa? Vad vill ni att jag delar med mig av? Det vore så roligt om ni kunde berätta vad ni vill läsa om här i min lilla del av cyberspace. 
 
Har du tid, skriv gärna en rad bland kommentarerna och berätta vad du vill läsa mer om - det skulle göra mig så glad! 
 
 
 
********************************
Ja å så var det ju det där med dagens julklappstips som får bli vaserna och ljuslyktorna ovan - dom är ju så vackra och finns HÄR. VEM skulle inte bli glad för att få en vas eller ljuslykta i ett vackert inslaget paket under granen.
#1 - Kamilla

Vackra blommor. Jag tycker bäst om att läsa bloggar som är personliga och handlar om livet - en blandning av allt.

Kram Kamilla

Svar: Tycker du att du får en blandning här då? Eller är det något du saknar? berätta gärna - vill ju att ni ska gilla att hänga här i min lilla del av cyberspace!
AngelicasVärld

#2 - Carro

Recept, inredning & familjeliv i största allmänhet :)

Svar: ok - tycker du att du får det här då? Eller är det något som du vill ha mer eller mindre av? Vill ju att du ska trivas här i min lilla del av cyberspace. KRAM
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!