Tisdagsmys med peppisar och glögg

Det är få saker som smakar jul som just glögg och gärna med lite härliga peppisar och god ädelost. 
 
Nu är juletiden här så Ä N T L I G E N  kan man duka fram glögg och peppisar utan att skämmas...för ja, självklart har jag jultokig som jag är redan smaskat på dessa godsaker! 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner 
 
 
Ja idag blev det lite härligt tisdagsmys med glögg och peppisar...det är ju bara sååå mysigt och gott!! Årets Blossaglögg har jag dock inte handlat...brukar alltid bli lika besviken på den flaskan. Tycker att smak-kombon brukar vara så konstig, ja å i år så var inte ens flaskan snygg och värd att handlas för den sakens skull. Så jag håller mig till vanlig hederlig starkvinsglögg från Blossa eller Tomas favvo konjaksglögg med lite skållad mandel till - gott och klassiskt! Ja å så lite pepparkakor med lite Kavli ädelost på...mums gott gott
 
Så idag blev det lite härligt jul-mys i vår lilla villa...så mysigt och så gott!! 
 
 
Vänner har ni gjort glögg premiär ännu? Har ni smakat årsglöggen?? Vad tyckte ni??
 
 
 
 
 
#1 - snie.blogg.se

inte smakat glöggen..tror aldrig jag druckit årets glögg haha. köper bara sån alkoholfri :) är det hähler ljuslyktor i bakgrunden? fina :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!