The Holidays Are Coming

Inlägget innehåller annonslänkar*

Iom att vi nu är inne i november så är det godkännt att börja tipsa er om julstjärnor, adventsljusstakar, elljusstakar och allt annat som har med julen att göra...å jag kan inte säga anant än ÄNTLIGEN!! Som jag längtat...så fort höstens vindar börjar vina så börjar jag längta efter jul...längta efter att få pyssla, piffa och göra fin hemma.
Tycker att dessa "adventsljusstakar" nedan är sååå fina och ALLA hade passat här hemma i vår lilla villa...jag har dock fullti alla fönster men ni kanske gillar dem och behöver piffa upp hemma hos er...så nedan är lite härliga tips - vasse go!


1, HÄR / 2, HÄR / 3, HÄR / 4, HÄR / 5, HÄR / 6, HÄR

 

 

Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!