The holidays are coming !!

Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
Vänner julen är på ingång och ingen kan vara mer pepp en jag...igår spenderades kvällen med datorn i knät surfandes efter lite vackra nya ting som kan få flytta in hemma hos oss så här i jultider. 
 
 
 
Jag är ju ganska klassisk av mig och har inte allt för mycket konstiga hyss inredningsmässigt utan tänker som alltid lite hållbart, långsiktigt och inte allt för mycket trend när jag köper inredning. De vackra julsakerna nedan, speciellt julgranshängena hade mer än gärna fått pryda vår gran år från år...så vackra och klassiska! 
 
Ja å psst nr 3 nedan säljs nu som par för ynka 499 kr istället för 658kr !! Så löp och köp!! Så vackert och klassist snyggt!!  

 

 

 1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR / 6 HÄR

#1 - Jasmine

Åhh så fina saker! Älskar verkligen julmyset man kan ha hemma! :)

Gå gärna in och läs min blogg!

Svar: Tack - ja visst är det mysigt! Älskar julen!
AngelicasVärld

#2 - Angelica

Så himla fint!

Svar: Ja visst är det fina saker!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!