Tack Oktober - Välkommen November

Tänk då var den första riktiga höstmånaden över och vi går idag in i November...tiden denna hösttermin har verkligen sprungit på i all hast. Det har gått så fort att jag inte riktigt hunnit med. Nu hoppas jag dock på att tiden saktar ner lite...att det går lite långsammare så vi kan få njuta av november, känna hur julfeelingen sakta smyger sig på, få börja pynta hemma med vackra hyacinter och amaryllisar och börja leta klappar och drömma om julmat...så tiden snälla sakta ner. 
 
 
Även om Oktober har gått fort så har vi haft en fantastisk månad...nu säger vi dock TACK till Oktober och välkomnar November - jag är helt övertygad om att du kommer bli en helt UNDERBAR månad! 
 
 
 
#1 - Tess

Så härliga bilder! :D

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#2 - lillemmish - MODE

Ha e bra dag
Fina bilder

kramis

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#3 - My Nadja Luong Phan

så mysigt!!!

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!