OS är nästa mål - REKLAM

Inlägget är ett reklamsamarbete

Som förälder så är det viktigaste vi kan göra att stötta uppmuntra och tro på våra barn. Finnas där i medgångar och i motgångar! Vår "lilla" Olliwer snart 12 år är (enligt sig själv) sveriges nästa Zlatan...han lever, äter, andas fotboll och har ingen som helt annan plan än att han ska bli fotbollsproffs när han blir stor.
 

Todeloo vänner

Jag blev enormt tagen när jag såg denna UNDERBARA reklam från P&G - det är inför vinter OS som faktiskt går av stapeln i Pyeongchang i Sydkorea den 9–25 februari. Tänk att alla dess atlether som ställer upp i OS börjat som nybörjare och bara haft sin mamma och pappa som trodde på dem, att dom nu kommer stå där på startlinjen i OS 2018...häftigt!


Tänk att alla som ställer upp i OS har likt vår Olliwer ovan  börjat från noll någonstans, alla har varit nybörjare, alla har haft mål, drömmar och en önskan att lyckas, att få vara med i landslaget, att få vinna...så grymt när man tänker på det...alla har varit nybörjare och behövt en mamma och pappa som skjutsar, tror, hejjar och lyfter...alla..ja och i detta nu så är jag den personen för vår lilla Zlatan...tänk om han någon gång får stå där på ett OS och tänka på mig som stöttat, hejjat och skjutsat...alla behöver någon som tror på dem.

Inlägget är ett reklamsamarbete
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!