Nya vitaminer en månad senare

Inlägget är ett reklamsamarbete med Vitaminotek.com

 

För en månad sen så började jag ju med lite nya vitaminer...som jag skrev om HÄR...så vad tycker jag nu då när jag ätit dessa vitaminer i en månad - ger dom utlovad effekt? Är jag piggare, orkar mer och vad känner jag egentligen? 

 

 

 Todeloo vänner! 

 

Jag började ju som sagt med en kur där jag åt ProVital K2 i en månad…detta kosttillskott som enligt anvisningarna skulle främja hjärta och kardiovaskulär hälsa, vilket i sin tur kan leda till minskad kardiovaskulär dödlighet. Det skulle främja starkare och friskare ben/skelet samt öka hudens elasticitet genom att ge mer näring och syre till vävnader i huden.

 

Jag har ju alltid varit en sådan som ätit vitaminer och kosttillskott då jag anser att om man kan hjälpa kroppen må bra så bör man göra det på alla sätt som går…Ja så vad tycker jag nu då…hur känner jag mig efter att ha ätit ProVital K2 i en månad? 

 

Jag  måste säga att jag känner mig stark och pigg, trots en enorm påfrestning på jobbet så känns det som att kroppen (och sinnet) orkar… sen så har jag på kuppen fått starkare naglar och jag vaknar inte av ”kli i benen” på natten vilket är så skönt! Det där att huden ska få mer spänst kan jag dock inte säga att jag märkt av…det kan dock ha att göra med årstiden och att jag ALLTID blir så enormt torr på höst och vinter. Jag hade dock gärna sett att ProVital K2 skulle innehålla D-vitamin så jag slapp ta flera piller  - annars så kan jag bara säga tummen upp - jag gillart! 

 

Psst å ja ni som brukar få problem med magen när ni äter kosttillskott…jag märkte inget när jag började äta detta piller utan magen har fungerat som vanligt vilket är så skönt! 

 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!