Nu är mörkret här...

Inlägget innehåller annonslänkar
 
Då är vi i mitten av november och mörkret är här...dagarna med ljus blir kortare och kortare och mörkret tar över mer å mer. Inte det bästa för en bloggare som vli ta ljusa härliga insprirerande bilder att dela med sig av...men när man som jag har ett jobb jag går till dagtid å försöker fotografera på kvällar/eftermiddagar så blir det lite svårare...
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja mörkret är här men snart, snart så kommer iaf ljus tändas i hus runt hela landet och även om vi inte har ljusa långa dagar kommer vi ha vackra ljusstakar i fönstren och få tända levande ljus i vackra adventsljusstakar. Det är ju bra härligt det med!
 
Själv så längtar jag något enormt efter lussebullar, pepparkakor, glögg, pyssel med klappar, julmusik och allt annat härligt som jul och advent för med sig...tror minsann att julen ska få flytta in lite mer i vår lilla villa till helgen. Jag kan inte hålla mig längre! 
 
 
 
 Jag har ju i några dagar haft julklappstips längst ned i inläggen - gillar ni det? Vill ni att jag fortsätter med sådan inspo?? 
 
 
*********************************
Dagens julklappstips
 
Till den fotbollstokiga varför inte ge bort en poster på favorit arenan - det skulle iaf vår lilla Zlatan här hemma bli glad över!!  


Gamla Ullevi / Swedbank Stadium / Råsunda Stadion / Stockholms Stadion / Söderstation

#1 - Kamilla

Så fina prints. Favoriten är självklart Råsunda. En gång AIK:are alltid AIK:are.

Kram Kamilla

Svar: hahah - ja maken säger samma som du medans sönerna saknar gamla söderstadion!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!