När Post Nord äntligen gör nått rätt...

Hur fina är inte gratis julkorten som nu finns på posten. Så juliga å fina...tänk att dom är gratis! Äntligen så har Post Nord gjort nått rätt. Med allt strul dom haft den senaste tiden så är det nog lite små skönt att faktiskt göra nått bra för dessa julkort är ju FANTASTISKA! 
 
 
 
 
 
 
 
Hej finaste ni!! 
 
 
 
Hoppas allt är bra med er och att ni haft en härlig dag!! 
 
 
Här hemma hade vi en lugn förmiddag men på eftermiddagen så har både Olliwer och Theodore varit iväg på träning så det har varit att aggera Taxi för mig och Tomas. Nu är dock en god middag i magen och vi ska bädda ner oss i soffan framför gårdagens avsnitt av Så mycket bättre. Vi missade ju det då vi var iväg på mysig middag hos fina vänner..så det blir till att ta igen det idag! 
 
 
Ja å sen så har jag ju faktiskt en vinnare också! Bonusluckan i julkalendern öppnades ju i fredags och nu är en vinnare korad, så vi säger GRATTIS till 
 
 
CARRO 
 
 
Som hade helt rätt ByEstelles filosofi är att du ska känna dig unik och speciell varje dag där smycket blir pricken över i:et. Det var många tävlanden i denna lucka och om ni nu är sugna på att klicka hem ett eget smycke så får ni med koden angelicasvarld hela 20% rabatt på hela sortimentet, koden gäller fram till den 3 december! 
 
 
Men vänner på FREDAG så drar den riktiga julkalendern igång, då blir det lucköppning varje dage hela vägen fram till jul och det kommer vara luckor med så fina priser för tiotusentals kronor! Jag lovar att ni kommer gilla det!!  Hoppas ni är me doch tävlar!! 
 
 
#1 - Anonym

Hej!
Ser inte att julkorten är gratis, behöver man någon speciellt kod?
Mvh Sophie

Svar: Julkorten finns att hämta hos ditt postombud!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!