När man ska på middag hos vänner

Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
Ja här nedan har ni dagens Angelica redo för middag hos fin-fina vänner (som även är grannar). Ska bli så mysigt att få gå över till dem å äta gott, prata strunt, skratta och mysa med deras lilla Viggo. Kommer ni ihåg när jag gjorde DENNA gravid fotografering - då låg lilla Viggo i magen på mamma Ellinor...nu är han en bebis som skrattar  när man busar med honom och som faktiskt blivit så stor så att han fått byta från liggdel till sittdel i vagnen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anyway, NU är det dags att bege sig...och för er som undrar om dagens outfit så är det ett par gamla kostymbyxor från TIGER, en spetsblus jag sprang på inför förra julen på KappAhl men nytt är den snygg-snygga väskan som jag klickade i måndags när Black Friday veckan började till 50% rabatt HÄR - så den ska invigas idag. Perfekt storlek när man ska iväg på middag! 
 
 
 
  Ja å ni missar väl inte luckan som jag öppnade i förväg igår...julkalendern och nedräkningen till jul är därmed igång å det känns såååå härligt!! 
 
 
*********************************************
Dagens julklappstips ser ni nedan
Vem skulle inte bli glad för lite härlig inredning - en vacker ljusstake, eller en fin lapa...ja eller champagneglas...så vackra saker som skulle göra den inredningstokiga så lycklig! 


1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR / 6 HÄR / 7 HÄR / 8 HÄR / 9 HÄR

#1 - JUNITJEJ

Så snygg du är! Fina julklappstips!

#2 - Camilla Persson

Snygg outfit, hoppas vi hade en trevlig middag 😌

#3 - Dianasdrömmar

Snygging där kram

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!