När julens första amaryllis slår ut!

Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
 
Här om veckan (HÄR) skrev jag ju att dom första amaryllisarna för julen hade fått flytta in...ja å i helgen så började den första vackra blomman att titta fram - se bara så vackert! Att denna "knöl/lök" kan ha en så vacker blomma i sig är ju helt fantastiskt...så enormt vackert! 
 
Amaryllis och hyacinter är verkligen två favoriter under julen...dom är ju bara sååå vackra! 
 
 
 
 
Todeloo finaste bloggisar! 
 
Då har vi onsdagkväll - redan - tiden riktigt rasslar på! 
 
 
Lilleman är iväg på fotbollsträning, Tomas är iväg med jobbet, Mikaela och Theodore hänger på ovanvåningen och streamar youtube å jag sitter i soffan med en härlig brasa som knastrar och en massa tända ljus...ganska härligt med tystnaden måste jag säga. Älskar att höra det där knäppandet och knastrandet från kaminen...det är lugnande på något sätt. 
 
Vet ni vad...jag längtar så ofantligt mycket efter julen att jag till helgen ska ut och gå igenom alla jullådor...se vad jag har i gömmorna å se vad jag ska komplettera med - det finns ju alltid plats för lite nytt. Även om jag har köpstopp på elljusstakar och julstjärnor så finns det ju annat vackert som kan få ta plats i jultider...ja å som ett brev på posten så såg jag ju att Svenskt tenn hade julpremiär igår så jag ska nog ta å klicka mig in där och se om jag kan klicka hem något fint som kan få förgylla vårt hem.
 
Jag önskar er alla en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! 
Tjingeling så länge!
 
 
 
 ********************************
Dagens julklappstips finner ni nedan!
 
Vänner har ni börjat klicka hem julklappar ännu? Jag är iaf i full gång! Känns så härligt att vara på den pucken redan nu så man slipper stressa under härliga december - nedan har ni iaf dagens julklappstips - något för alla!! 


1. Presentbox från Rituals / 2. Mobilskal / 3. Doftljus / 4. Klocka

#1 - Malin Håkansson

Åh Angelica du tar de mest magiska och inspirerande bilder!
Tack för en jättefin blogg! Ser med spänning fram emot mera fina bilder och din härliga julkalender.

#2 - Malin Håkansson

Åh Angelica du tar de mest magiska och inspirerande bilder!
Tack för en jättefin blogg! Ser med spänning fram emot mera fina bilder och din härliga julkalender.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!