Mer jul, ge mig, mer jul...

inlägget innehåller annonslänkar

Julen fortsätter att smyga sig på här hemma…nynnandes på Adolphson och Falks jul hit "Mer jul" så krafsade jag igår i jullådorna här hemma och plockade fram våra så vacrka rådjur...jag tycker att dom är så fina!! Dock säger min pappa som är jägare att det minsann inte är rådjur utan dovhjort som pryder hemmet här under jul och vintertid. Men dovhjort eller rådjur...vackra är dom! Eller vad säger ni...är ni sugna på egna dovhjortar eller rådjur så finns de liggande HÄR och kostar 169 kr för båda och de stående finns HÄR och dom kostar 249 kr för paret. 

 

 
 

 

Todeloo vänner! 

 

Vänner har ni börjat julstöka ännu eller väntar ni tålmodigt fram mot första advent och december? Själv så känner jag det lite lätt som om vi blir snuvade på ett adventsfirande i år då fjärde advent är på julafton och första advent är så sent som 3 december…så jag börjar julstöka lite nu, låter stjärnor och ljusstakar flytta in nästa helg så får vi njuta liiite längre – härligt!

 

Nu är det dock söndag morgon och dags att ta tag i denna dag och planen är att försöka få lite granris på vår bock som brukar pryda farstukvisten i jul och vintertid…ja så det får vara dagens plan – vänner vad har ni för planer för denna söndag?

 

*********************************

Ja å sen så var det ju detta med dagens julklappstips som idag får bli lite härliga sängkläder...det kan man ju inte få förmycket av!! 

 


1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

#1 - Anonym

Det åker upp nästa helg tror jag, eller så inväntar jag första december eller inte. Jag gillar ju att ha kvar julpyntet in i januari, så vill inte julpynta för tidigt så man tröttnar till julafton...

Svar: ja jag ska "jula" lite mer till nästa helg å till första advent...men älskar ju julen och vill gärna känna att julen smyger sig på mer och mer
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!