Då var julklapps racet igång!

Inlägget innehåller annonslänkar
 
Måndagkväll och kvällen har hittils bestått av att shoppa på nätet Black Friday rean har ju börjat på flera ställen och jag har shoppat julklappar!! Wihooo nu är julshoppingen igång på riktigt! Älskart! 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja då kan man glatt säga att några av årets juklappr är fixade!! Känns så skönt att vara igång på riktigt! BlackFriday veckan har ju startat och flera nätbutiker har redan dragit igång sin rea. Iom att alla är tidiga i år så gäller det att hänga på låset om man ska få det man är ute efter till bra priser.  HÄR fyndade jag flera stilsäkra klappar både till barnen och till maken till pangpriser med upp till 50% rea!! Så nöjd!! Vet att både barnen och maken kommer bli så glada!! Sen så kickade även hem DENNA väska till mig själv på 50% rea...den blir perfekt till alla julfester och glögmingel som kommer!! 
 
 
HAPPY HAPPY
 
 
 
Nu är iaf dagens nätshoppande över och jag ska ta å dra igång med att packa! Imorgon bär det nämligen av till Barcelona...jag ska dit på jobb i några dagar då det är workshops som jag ska medverka vid. Så tisdag vid lunch till torsdag sent på kvällen blir jag borta - ska bli riktigt spännande! Men jag tycker att det är lite svår att packa när man ska iväg bara några dagar på jobb...vi ska ju bara vara på kontoret så det är ju officewear som gäller men det kommer vara upp mot 20 grader varmt på dagarna å då fungerar ju inte tjock jacka och fodrade skor som jag går runt i hemma här om dagarna. Så det kommer behövts rotas fram en tunnare trenchcoat, lite tunnare kläder och lättare skor ur gömmorna...
 
 
Nä nu måste jag dra igång med packandet så jag hinner mysa lite i soffan med maken innan sängen ropar.
 
Todeloo så länge! 
 
**************************************
Ja å dagens julklappstips är igentligen BLACK FRIDAY rean som jag nämnde ovan och som finns HÄR in å gör lite fynd vettja! Börja julshoppingen nu - det har iaf jag gjort!! 
 

 

#1 - Linnea Kinis

åh jag är så dålig på att köpa julklappar i tid!! man borde passa på nu under black friday :)

Svar: Ja klart du ska passa på!!
AngelicasVärld

#2 - Maggiesskafferi

Ja, nu är det verkligen dax att sätta igång med julklapparna:) Tänker börja i tid i år. (Så säger jag i och för sig varje år, men men ;) Ha en fin dag!

Svar: JA det är ju det...tänk om mindre än en månad så är det julafton!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!