Måndag och lite trött i mössan...

Pjhuuu vilken dag! Full fart från arla morgon till sen kväll och jag har precis landat i soffan med en stooor kopp te efter alla dagens måsten - vilken kickstart denna vecka fick! 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
Nu är dock stora tekoppen framme och jag har bäddat ner mig i soffan bland kuddar och filtar och inväntar nu kvällens stora drabbning i Kockarnas Kamp - det är ju FINAL idag!!! 
 
Jag måste erkänna att jag älskar dessa program. Så härliga, glada och sådär feeligood mysiga att titta på...man blir liksom varm i hjärtat på något konstigt sätt. Anyway - finaldags idag och Richard Waje möter Tareq Taylor och jag måste säga att jag är vrål imponerad av Tarqs framfart i detta program - han är så jäkla tok-duktig!! Ja å så verkar han vara en såndär "mys farbror" som man inte kan annat än tycka om! 
 
Så ja, kvällens planer innebär soffan med fötterna i högläge, en stor kopp tee och Kockarnas kamp - vänner hur spenerar ni denna måndagskväll? 
 
 
 
 
 
#1 - Netti Starby

Vilken mysig kväll du har och hos mig kollar jag och barnen på Lejonkungen :-D Kramis

Svar: ja så mysigt!
AngelicasVärld

#2 - Lars

Ha en god kväll. Jag kikar på tv Vår tid är nu

Svar: låter fantastiskt mysigt det med!
AngelicasVärld

#3 - Kamilla

Åh vad gott men thé och mys framför tvn. Själv har jag en hämtning på sonen som tränar hockey ikväll. När jag är hemma igen strax före 23 blir det the i den stora koppen. Innan det är dags att åka kikar jag på Christine Meltzer och hennes fantastiska program och döden.

Ha en mysig kväll. Kram Kamilla

Svar: ja så mysigt!! Men att vara där för barnen är ju bra härligt där med!
AngelicasVärld

#4 - Eva`s blogg

Låter som du har det mysigt, jag har inte sett det så jag väljer att lägga mig & läsa skall jobba 7 i mon o maken jobbar så bättre att få sova :)

Svar: låter inte helt fel det med!
AngelicasVärld

#5 - MALIN

Så himla mysigt att bädda ner sig i soffan och dricka te! Kram

Svar: ja det är ju det! Blir en repris idag!
AngelicasVärld

#6 - ullie

låter mysigt men har tittat i bland te är så gott mumms

Svar: ja så mysigt!!
AngelicasVärld

#7 - Amanda Jona [FOTOGRAF]

Hoppas du hade en fin kväll! :)

Svar: tack, det blev en mysig kväll!
AngelicasVärld

#8 - madabouttea.se

Mysigt!
Snygg kopp :3

Svar: ja visst är den fin...en favvo!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!