Mamma - det doftar jul

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
 
I helgen när jag gjorde lite jul här hemma så kunde jag inte hålla mig utan jag ställde fram ett av mina favorit doftljus under jul (DETTA) dock tände jag det inte då jag kännde att det inte riktigt var dags men idag...idag kunde jag inte hålla mig längre. Favvo doftljuset under jul tändes och en familjär julig doft spred sig genom huset - så underbart!
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja idag så tändes mitt absoluta favorit ljus under juletid...älskar detta fantastiska doftljus och det har brunnit här hemma i juletid under många år och doften är så pass familjär att när det idag brunnit ett tag och doften spridit sig i huset så kom lilleman ner och sa; "Mamma det doftar jul
 
 
 
 
Tänk vad fantastiska doftminnen kan vara...ja som lilleman idag som fick julfeeling av att känna av doften från ett doftljus. Jag har andra minnen kopplade till doft...som när jag tänder vår vackra oljelampa från klong här hemma då doftar det som ute på paradisön där vi bara får ljus från fotogenlampor och levande ljus. Eller när det doftar av kardemuma då tänker jag på min mormor och hennes så smarriga kardemummakaka...ja å doften av parfymen Eternity den får mig att tänka på min mamma - ja doftminnen är fantastiska och idag så kickades lillemans doftminne igång av ett vackert, väldoftande doftljus som gav honom en känsla av jul! 
 
 
Härligt! 
 
 
 
 
Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
#1 - Sara ~ Candis

Dofter är fantastiskt. Därför jag älskar att jobba på Rituals :D våra starkaste doftminnen är ofta skapade i väldigt låg ålder och tänk vad många år de håller i. Jag måste verkligen gå och dofta på detta ljus. Finns inget mysigare.

Svar: Ja men gud det förstår jag...älskar rituals produkter!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!