Lucka nr 20 - Julkalender AVSLUTAD

Dagens lucka öppnas i samarbete med interflora
 
 
 
 

Tävlingsregler

 

För att vara med och tävla om denna vackra bukett "Stjärnklar" till ett värde av 850 kr som levereras till valfri adress i tid till julafton behöver du bara berätta vem du vill skicka en bukett till och motivera varför just du ska få buda en bukett med blommor till någon i jul. Självklart kan du buda den hem till dig själv - om du vill...motivera bara varför du ska vinna! 

 

För att denna lucka ska nå vinnaren (eller den vinnaren vill buda den till) innan julafton är det viktigt att ni anger er mailadress samt håller koll i er mail imorgon då jag kommer behöva få in era adressuppgifter direkt så att buketten hinner levereras i tid innan jul dvs fredag den 22 december - hoppas ni förstår! Ja och tryck gärna på det lilla hjärtat här nere om du gillade luckan! 

 

Luckan är öppen för tävlan idag den 20 december fram tills dess att klockan slår midnatt och vinnare presenteras  här i denna lucka.

 

Lycka till

 
Men UNDERBARA ni vad ni har tävlat i denna lucka...jag önskar att jag hade möjligheten att skicka blommor till alla ni önskat för ALLA är så värda detta. Dock har jag bara EN bukett att skicka och den får
 
 
SOPHIE skicka till sin fina pappa i jul !! 
 
Sophie lämnade denna kommentar:

Jag skulle vilja buda buketten till min pappa som ställer upp i vårt och torrt.Man glömmer nog ofta att även män kan gilla att få blommor, min pappa är som en tvilling till Ernst 😊 , så det skulle pysslas med buketten vill jag lova om jag vann den åt honom 

GRATTIS Sophie - ta en titt i din inkorg där ska du ha ett mail från mig...jag behöver ett svar ganska fort så buketten kommer ut i tid :-)
#1 - Elisabeth Johansson

Jag vill buda en bukett till min underbara mamma Ritva som ställer upp på mig och min familj i vått och torrt!

#2 - Tina Adolfsson

Vad underbart det skulle vara att få skicka denna,till en nära vän som är sjukskriven för stress dvs kommit bakom den berömda väggen. Skulle var så roligt att få göra henne glad med blommor.

#3 - SANDRA

Jag skulle gärna vilja buda denna till min flickvän (snart fästmö hoppas jag), då jag ska fria på fredag. Vi firar 3 år tillsammans då! Buketten hade gjort allt ännu bättre. :)

#4 - Katarina

Vill skicka denna till mina föräldrar för att dom båda två fyller år i december och för att jag och sönerna ska fira jul där och dom har inte önskat sig någonting. Vill gärna ge dom nåt och detta är ju helt perfekt :)

#5 - Isabelle Örtgren

Jag har aldrig träffat henne men hör ändå hennes namn varje morgon. För då ringer jag min svårt sjuka mormor och frågar hur hon hade det igår.

Får sen höra hur denna underbara kvinna hjälper till att handla, hämta mediciner, kolla posten och får ut henne på aktiviteter. Allt detta trots att hon själv knappt kan gå och är frekvent på sjukhuset.

Hon heter Inger och även om hon inte vet vem jag är så vet jag vem hon är, den som tar hand om någon jag älskar

#6 - Elin J

Jag skulle buda blommorna till min bästa vän. Hon fyller år på annandagen, vilket känns väldigt otacksamt eftersom det är nära julen vilket alltid inneburit att fokus legat på det istället för på henne, samt att vi sällan är på plats för ty fira henne - alla är hos sina familjer...

#7 - Ellinor

Om jag vann skulle budet gå till min mamma och pappa som har ställ upp väldigt mycket för oss. När jag studerade så tog dem ledig från jobbet för att passa lilla . Nu när jag har börjat arbeta och lillan går på förskolan hämtar dem henne tidigare två gånger i veckan. Sen har det varit en tuff höst för dem. Min mamma har tex fått diabetes.

#8 - Filippa Norling

Jag skulle vilja vinna och skicka blommorna till min fina farmor. Hon älskar blommor och hon ställer jämt upp och är värdens bästa farmor. För ca. 1.5 år sedan råkade hon ut för en olycka som gör att hon har svårt att gå bra, ont överallt och trött. Men hon kämpar på och är positiv!<3 filippaenorling@gmaim.com

#9 - Therese

Igår fick himmelen en till ängel, min svärmors mor dog. Hennes pappa gick bort i hennes ungdom och nu vill jag sända över en bukett.

#10 - Hanna

Jag skulle vilja ge denna bukett till min man då vi den 29/12 firar 5 månader som gifta. Han är en fantastisk man som alltid för mig att må så bra. Jag har två barn från ett tidigare förhållande och ett barn ihop med honom, han gör aldrig någon skillnad på barnen och om någon frågar hur många barn han har så svarar han alltid 3 st. Han får mig och barnen att må så bra. Han är värld allt bra i världen. Med detta skulle jag kunna komma en bit påvägen att visa för honom hur uppskattad han är!

#11 - Emelie Wandel

Jag skulle vilja buda denna till min underbara mor som ställer upp i vått och torrt!

#12 - Titti skarp

hej
hoppas vinna den till en vän som bor långt i från mig men som kommer att sitta helt ensam till julen
så vore toppen att överaska henne med en vacker bukett
Titti

#13 - Hannah Noren

Jag har jobbat många år förut som florist, och vet den glädje av färska blommor och speciellt hemleverens glädjen! Jag skulle skicka blommorna till min bästis som väntar barn när som helst och är rätt så trott. God jul!

#14 - Ylva

Lite spoky att detta dyker upp i flödet idag,..
Jag var inne på Interfloras hemsida igår och började titta på den perfekta buketten att skicka till min allra äldsta barndomsvän.
Jag vill uppmuntra henne som alltid tänker på och sätter de i sin närhet främst inklusive sitt jobb där hon också vårdar andra.
Så till dem milda grad att hon nu är sjukskriven.
Därför vill jag skicka henne en julhälsning och tidig
gratulationshälsning.

#15 - Maria

Jag vill ge mamma den fina buketten för att hon sett framemot den här julen. Ifjol var hon under en cancerbehandling och kunde inte fira jul. I år kan hon det och får fira med sitt lilla barnbarn.

#16 - Marlene

Jag skickar den till mina föräldrar där jag kommer vara att fira jul med min familj. Mina föräldrar ställer alltid upp och öppnar upp sitt hem inför jul och ordnar med mat klappar. Ett fint tillfälle då vi alla har möjlighet att njuta av denna bukett och vara tillsammans.

#17 - Jenny

Hej!

Jag skulle vilja buda buketten till min extra-mormor! Hon är verkligen värd alla blommor och kärlek i världen! En riktig stål-mormor som trots över 80 år tar hand om fåglar, kaniner och rådjur som smyger sig upp i hennes trädgård. Morfar älskade julen och hon håller kvar alla traditioner och alla sysslor som min morfar alltid pysslade med varje år, fast nu gör hon det helt på egen hand!

#18 - Maria

Jag vill buda en bukett till min underbara mamma för att hon alltid ställer upp med både omtanke och tid. För mig, min sambo och våra barn. Det tycker jag är fantastiskt! I år firar vi jul tillsammans och hon ordnar och fixar allt bjuder även in min sambos familj. En fin bukett på bordet hade hon blivit väldigt glad över.

#19 - Christina Eriksson

Jag skulle vilja skicka blommor till min kollega/vän Lena som stöttat mig genom en lång sjukskrivning pga utmattning, hon kom hem till mig varje vecka och vi pratade, grät och skrattade - en sann vän!!

#20 - Anna

Åh, jag vill skicka den till min sambo och pappa till vårat barn med en hälsning att ”jag fixade blommorna, nu får du fixa ringen”! 😄❤️

#21 - Moa

Jag skulle vilja skicka en bukett till min farbror. Jag kommer inte träffa honom j jul och jag vill att han ska veta att jag tänker på honom, mer än bara ett simpelt julkort kan säga. Med en sån här bukett skulle han kunna titta på den under julen och veta att ja är där i tankarna.

#22 - Merima

jag skulle vilja buda den hem till min mamma då vi bor väldigt långt bort från varandra och hon skulle bli väldigt glad! Hon fixar alltid överraskningar till mig så att få ge tillbaka vore underbart.

#23 - Anne-Mari

Jag vill gärna skicka buketten hit hem, då jag inte kommer iväg och får köpt några blommor till jul!

#24 - Christer

Till min frus faster som förlorade sin son i cancer förra månaden. Detta kommer bli den tuffaste julen i deras liv och det skär verkligen i mitt hjärta. Här är all kärlek och omtanke nödvändig.

#25 - Erika

Vet du vad! Jag vill faktiskt buda den hem till mig själv :) Jag ÄLSKAR blommor och försöker köpa färsk bukett till varje helg. Denna skulle passa så fint i min stora Ernst-vas samt skulle göra mig extra glad nu i jul efter en tuff höst. Om jag måste välja någon annan så väljer jag att min man ska få den för då kan jag också njuta av den, haha!

#26 - Johanna

Min mamma! Världens bästa mamma, mormor och dotter till morfar, 93 år gammal. Hon ställer upp för allt och alla- så även denna jul när hela familjen samlas hos mamma och pappa för att fira jul.

#27 - tova

Jag vill skicka den till min kusin i kiruna, hon är den som står mig närmast fast vi har ett helt land emellan oss, 23 timmar på tåg skulle det ta att få fira jul tillsammans. Hon finns alltid där för mig och ser alltid till att jag får något fint på julen. Själv har jag inte ekonomi att ge så mycket tillbaka och det skulle kännas fint att få skicka henne en bucket och säga tack för att du finns.

#28 - Anna

Jag skulle vilja skicka denna underbara bukett till min fantastiska mamma som ställer upp i vått och torrt, vet inte vad jag skulle göra utan henne! Hon är värd allt gott i världen :)

#29 - Hanna

Jag skulle skickat buketten till mig själv som pricken över i när vi firar stort nyår hemma hos oss i år. Jag skulle gjort en fantastisk dukning att både avsluta 2017 och påbörja 2018 med.

#30 - Lina Eckerström

Jag skulle så gärna vilja buda hem denna fantastiska bukett till min mamma. Jag vet på riktigt inte vad jag skulle gjort utan henne. Hon har agerat mamma & pappa hela mitt liv, hon har lyft mej upp när jag har fallit. Hon finns alltid där för både mej, mina barn & min man. Ställer alltid upp , min klippa ♡ Hon är värd allt.. inklusive denna härliga bukett 😉
Det finns även ingen jag tjafsar med så mkt som henne! Haha!

#31 - Annika Andersson

Jag hade gärna velat överraska mina föräldrar med en vacker bukett. De får ofta för lite uppskattning för allt de hjälper oss med.

#32 - Annika Andersson

Jag hade gärna velat överraska mina föräldrar med en vacker bukett. De får ofta för lite uppskattning för allt de hjälper oss med.

#33 - Malin Håkansson

Hej Angelica.
Jag skulle skicka den här buketten till min syster, hon bor i Lund och skulle behöva lite uppmuntring då hennes sambo far iväg och pluggar i USA ett halvår. Själv bor jag i Nyköping på alldeles för långt avstånd för att snabbt gå över på en kopp kaffe och en kram.
God jul!

#34 - AnnaSmyckeform

Åå den här vore perfekt att vinna! Jag skulle skicka buketten till min barndomskompis Malin med familj. De bor på västkusten och vi hälsade på för första gången i deras radhus för en månad sedan men jag glömde att köpa med mig en present. Den här buketten vore perfekt att skicka som plåster på såren :)
Kram

#35 - Daniella R

Jag skulle vilja buda denna till min mamma och mina två syskon. Då jag detta år fick välja mellan att fira jul hos mamma eller pappa (som bor i två helt olika städer) och iår så blev det hos pappa och känner lite att jag svikit dem andra, så en bukett skulle göra så dem verkligen visste att jag tänker på dem under julafton.

#36 - Sara S S

Vilken fantastisk bukett! Den skulle jag mer än gärna njuta av hemma hos mig. Vi kommer inte ha några gäster över julen i år, så det blir nog inte någon gå-bort-blomma, och i ärlighetens namn lägger jag nog inte de pengarna på en blomma till mig själv. Blommor är något jag verkligen njuter av. Drömyrket när jag var liten var just florist, just för att jag alltid har älskat att plocka blommor, binda kransar och greja, Nu blev yrket ett annat, men intresset och kärleken till blommor består.

#37 - Monika Olofsson

Åh denna hade varit perfekt till min mamma, på julafton är det precis 2år sedan min pappa fick åka in till sjukhuset då cancern spridit sig så mycket att han aldrig kom hem igen. Denna underbara bukett hade gjort henne så glad ❤

#38 - Camilla W

Åh, jag skulle gärna vilja överraska min man!
Ingen är så fin som han!
Helt ärligt - utan honom skulle jag inte klara vardagen
efter alla dessa år ger han fortfarande mig fjärilar i magen
Han vill inte ha presenter eller klappar eller så
men en ljuvlig bukett kan vi ju njuta av båda två
Barnen skulle också bli glada om vi honom överraska kan
så nu hoppas jag att vinnaren får bli min man!!

#39 - Kristina

Jag skulle vilja sända denna bukett till min farmor som vi annars brukar fira jul tillsammans med. Hon är ensam sen många år tillbaka och är nu 86år. Jag tror att hon skulle uppskatta ett blomsterbukett från mig och min familj på självaste julafton.

#40 - Anonym

Med den bukett vill jag visa min tacksamhet och glädje till min finaste vän och ’’syster’ Nettan. Vi pratas varje vardag morgon om livet och dagen som kommer. Det har vi nu snart gjort i 20 åt💚 jag är lyckligt lottad att ha henne som vän. Vill med denna bukett önska henne en fantastisk jul❄️

#41 - Maje

Men två själar och samma tanke:) Funderade just om jag skulle skicka blommor till min älskade faster och hennes man som alltid ställer upp med "hotellverksamhet och taxiservice" då jag och min familj dimper ner i Stockholm. Guld värt när man trött och hungrig landar på Arlanda att slippa börja söka efter buss/tåg utan har en egen taxi som väntar i form av fasters man och när man väl kommer hem till dem så står maten på bordet som hon lagat. Alltid så gott och oftast sånt som vi vill ha recepten på!
Så fortsätter hela tiden hos dem, så de är verkligen värda en julblomma om nån!

#42 - Malin

Det blir till min mamma. Hon har alzheimers och bor på en låst avdelning. Vi kommer inte att kunna ta hem henne till jul men hon älskar blommor och det skulle göra henne så glad, för stunden och mig med.

#43 - Ulrika

Jag skulle vilja skicka buketten till min mamma som bor långt bort och som jag tyvärr inte träffar denna jul, med följande motivering:
Villkorslös kärlek, och en moralisk kompass,
En förbehållslös lärare med lektioner i världsklass.
En ekonomisk rådgivare med livet som kapital.
Brutalt ärlig men samtidigt vis och lojal.
En noggrann städerska, drycleaning service och kock.
Generös och så givmild man ibland får en chock.
Min bästa vän, min coach, min älskade mamma.
Utan henne vore jag inte densamma.
I Uppfostran, arbete och kärleksliv har hon vakat vid min sida.
Och de gånger jag farit illa har hon hjälpt mig att strida.
Rustat mig på bästa sätt för mitt livs största uppdrag.
Att när jag förra året hos MVC fick höra min babys hjärtslag.
Kunde jag inse, greppa och bejaka vikten av att vara en god moder.
Tack vare hennes framgångsrika metoder.
Idag är jag en mamma och gör mitt bästa med min mor som ideal.
För mammarollens uppgifter kommer utan manual.
Så tack mamma, tack för allt du gjort och den du är.
Du är och kommer alltid vara extraordinär!

#44 - Kristin/onlyfemale

Oj oj oj! Vilken vacker bukett!
Jag skulle vara fräck och buda den hem till mig själv. Vi kommer vara hemma i jul och att få pryda matbordet med denna vackra bukett hade varit en dröm.
Jag kan garantera att jag kommer fotografera buketten mer än mina barn;) Haha!

Kram Kristin

#45 - Åsa H

En bukett till Syster min som firar jul på annan ort !
Vill visa omtanke och kärlek med dessa fina blommor !

#46 - Anna


Jag får gäster som stannar från den 24-26 december, och visst skulle en fantastisk bukett pryda rummet! Det är alltför sällan jag köper snittblommor annars.

#47 - Jenny

Åh vilken drömmig tävling för mig som äälskar blommor. Jag hade velat ge min mans svägerska en bukett då hon är den enda vi har som ställer upp för oss när vi behöver barnpassning. Hon var den som kom och hjälpte oss mitt i natten med barnvakt då vi åkte in till bb ex förra året fast hon skulle upp tidigt och jobba den morgonen. Kan alltid lita på att dom finns där och det är sån skön känsla. Så för allt hon gjort och ställt upp för oss är hon värd den största buketten.

#48 - Katarina

Jag skulle vilja vinna denna bukett för att Julen är en härlig tid men för mig är det också påminnelsen om att jag för ett år sen förlorade mitt tredje barn i graviditeten som skulle komma kring Juletiden därför är denna tid på året extra svårt för mig, jag påminns om att jag förlorat ett barn som jag tyvärr aldrig får se och veta vem denna lilla filuren var. Än har jag inte bearbetat detta men en fin bukett skulle muntra upp mig lite grann.

#49 - ANNIKA

Hem till oss där hela familjen och släkt ska fira jul .Då får vi ALLA känna glädje och kan njuta av denna vackra bukett.

#50 - Cilla A

Jag skulle vilja skicka blombuketten till min farmor.♥ Hon bor 90 mil ifrån oss och i år kommer hon vara alldeles ensam över jul och nyår. Hon har väldigt svårt att gå och kan därför bara sitta inne i sin lägenhet. Den vackra julröda buketten skulle lysa upp lilla hemmet och påminna henne om att vi tänker på henne. Att vi finns här för henne även om vi bor långt ifrån varandra.

#51 - anne-mette albin

Jag skulle skicka den till min dotter som läser till förskolelärare och har kämpat hela terminen imorgon är tenta sen lite jul håller tummarna imorgon.

#52 - Fanny Jäderfeldt

Jag vill vinna denna till mormor för att visa hur mycket hon betyder för mig <3

#53 - Julia

Jag vill skicka buketten till min fina svärmor och svärfar eftersom jag och min sambo inte kan medverka på deras julfirande. De ska fira jul hemma med släkt och vänner och buketten skulle göra sig så fin på deras middagsbord!

#54 - Malin Eriksson

Jag skulle vilja skicka denna till min syster. Hon har det ganska kämpigt just nu och har egentligen haft länge. Vi har ingen speciell relation så men en bukett för att veta att någon tänker på henne hade nog gjort henne riktigt glad!

malineriksson14@gmail.com

#55 - MALINDENISE

Åh vilken mysig tävling! :D

#56 - Sara

Till världens bästa mamma förstås!

#57 - qat

Jag vill så otroligt gärna skicka dessa till min fd svärmor som jag håller av så otroligt mycket. Men just för att hon är min FD svärmor så träffas vi nästan aldrig och jag kan ju inte fira någon högtid någonsin mer med henne. Saknar henne så mycket...
Skulle betyda massor om jag kunde buda dessa till henne till andra sidan landet på julafton.

#58 - Anna Johansson

Mor och far tror inte jag kommer hem till jul,
men nu är det ju så att jag en liten överraskning har.
Att förvarna på fredag, att jag kommer på lördag vore kul,
och det görs bäst med en bukett blommor som är underbar!

GOD JUL!

#59 - Sara B

Hej! Jag skulle ge den till min mamma! Vi bor trettio mil ifrån varandra och kommer inte fira jul ihop i år då det är jul med min mans släkt i år. Min lilla mamma som ställer upp i vått och torrt oavsett när jag behöver hjälp. Det är inte bara för mig utan för alla syskon så om jag vinner så blir buketten från oss syskon till vår kära mamma :)

#60 - Tommy

Hej hopp

Lilla mamma så klart. Även om jag snart är 40 så vet jag att hon vill ha alla oss "barn" och barnbarn hos sig på julafton.
Men i år firar jag på annat håll då logistiken inte gick att få ihop. Att kunna skicka en stor fin bukett blommor ersätter ju kanske inte mig, men det blir ett bevis på att jag tänker på henne iaf. Så kan hon tänka på mig när hon ser dem hela tiden.

Ha det fint
Tommy

#61 - Ringvor Andersson

Rosor, tulpaner och hyacinter
Jag önskar nu när det är vinter.
Dela dem med min dotter jag vill
Uppmuntran till henne efter sin
eländiga bacill.

#62 - Inger-Anne Room

Till min älskling..förtjänar verkligen en vacker bukett!

#63 - annsophie

Imorgon den 21e är det 1 år sen min pappa hastig och oväntat tog sitt sista andetag, lämnat ett så tomrum i familjen och var en så jobbig jul förra året. men man får bita ihop för att barnen ska få en fin jul, att min mamma orkade detta och det här året som gått <3 känner så med henne och sin sorg efter sin man och min älskade pappa så denna bukett hade min mamma fått skickat till sig och få njuta av en vacker bukett och omtanke <3 vilken härlig vinst

#64 - Hannah

Jag skulle vilja skicka den här vackra buketten till min syster och hennes man vars lilla pojke på 1 år just genomgått en omfattande hjärtoperation. De har kämpat med långa sjukhusvistelser och skiftbyten för att få lite sömn emellanåt. De förtjänar verkligen en enorm bukett i jul

#65 - Matte #1

Jag skulle vilja skicka en fin julbukett till en fin gammal tant som jag lärt känna genom min mammas jobb. En kvinna med mycket stort och rymligt hjärta som inte är långt från 90 år, som är så pigg och kry och så modern i sin tankegång att många yngre känns betydligt äldre:) Men det som känns sorgligt för mig är att hon sitter alldeles för mycket ensam. Hon har inga nära på nära håll och väldigt lite släkt kvar överhuvudtaget och de få som finns bor flera hundra mil bort. Hon har levt ensam i alla sina år efter en olycklig kärlekshistoria i sin ungdom. Jag och min pojkvän och min familj försöker ta oss tid, men vi kan inte vara hos henne så mycket som vi skulle vilja. Men en bukett är hon verkligen värd och som skulle glädja henne enormt.

#66 - Jessica sjögren

Denna vackra bukett hade jag velat skicka till min underbara svärmor. Hon är helt klart en stjärna. Hon själv har en dotter på 4 år och ändå ställer hon upp så otroligt mycket med vår lilla gosse på två månader. Hon ringer alltid och frågar hur man mår och hur allt går. Hon är den mamman jag aldrig har haft. Hon är så himla värd allt bra i världen. Så att få skicka detta till henne hade varit så roligt och det hade uppskattats så enormt

#67 - Jennifer B

Skulle vilja skicka en bukett till mamma för hon inte kan komma upp på julafton. Så hon vet att vi tänker på henne då ändå

#68 - Mari B

Jag skulle vilja buda hem de till min mamma. Vi kommer inte ses på julafton då hon jobbar delar av den och vi ska fira våran jul hemma hos sambons syster med familj där även svärmor kommer vara. Mamma är den personen man kan prata om allt med, hon ställer alltid upp. Och om hon är ute och åker, eller ska ut och åka (handla, osv) brukar hon fråga om hon ska hämta hem sonen från skolan. Då slipper jag ta med bäbis och vagn och åka bussen.

#69 - Margaretha Björkman

Jag vill ge denna bukett till min man Bo! Vi firar 50 år ihop denna julafton och vår förlovningsdag 48 år julen 1969!! Fantastika år med barn och barnbarn som ger stor glädje!!❤️❤️

#70 - Isabelle Hedström

Till min fina mamma som har fått stått ut med mycket det senaste månaderna. Det har varit tufft för oss allihop. Jag vet att hon skulle bli så himla glad över denna bukett, då det bästa hon vet är blommor!

#71 - Sara

Jag skulle skicka den till min farmor för att visa att vi tänker på henne. Det är första julen utan farfar som dog plötsligt i en olycka på alla hjärtans dag iår.
Vi andra saknar honom oerhört mycket- kan inte ens förställa mig hur det är för farmor. Som till råga på allt har fått nytt boende och får fira jul på ett helt nytt ställe.

#72 - Annika

Denna hade jag skickat till våra närmaste vänner som även kommer att bli gudföräldrar till vår dotter här i juldagarna. De ställer alltid upp och finns där så denna bukett hade varit härligt att ge dem :)

#73 - Jerker

Till mina föräldrar eftersom de haft det lite tufft sen pappa blev akut sjuk och fick köras till akuten mitt i natten.

#74 - Björn Karlsson

Underbara fru, hur ska jag min tacksamhet kunna visa? Du är ständigt vid min sida, även om det skulle krisa! Du är en underbar mamma och tar hand om våra barn på bästa sätt... vad som än händer kommer jag att älska dig oavsett. Tänk om jag kunde få vinna dig en blomma så fin... Jag hoppas att du alltid förblir min...

#75 - Mia

Jag vill skicka buketten till min fina svärmor, som flyttat hem till Gotland, och det är inte möjligt för oss att fira jul tillsammans i år.

#76 - Jacob

Hej

Jag anmälde mig frivilligt till att ta kvällspasset på jobbet nu på julafton, på så sätt blir jag ledig på nyårsafton.
Tjejen blev inte överlycklig över detta, för henne är julen årets höjdpunkt och jag ser det lite tvärt om. Jag behöver samla ihop lite pluspoäng hos henne igen, tror inte klapparna jag köpt räcker hela vägen.
Men buketternas bukett från Interflora borde få upp mig på en skaplig nivå igen. :)

//Jacob

#77 - Stina Polvi

Det vore ljuvligt att vinna den till mig och min familj 💞 Denna december har varit upp och ner, helt oredig och jag har liksom ingen direkt koll.
Jag gör mitt bästa, vi har sex barn/ungdomar men på Julafton är det ett år sedan min mams gick bort...och jag vet exakt vad jag gjorde alla dagar i december förra året och skulle nån fråga mig om i år, är det tomt...På många sätt ❤ Jag älskar verkligen blommor och brukar göra arrangemang varje år, nu är det nåt jag inte hinner få till❤ Det vore ljuvligt med en vacker julbukett ❤ God Jul-kramar 🎄❤🎄🎅✨

#78 - Maja

Ååh vad underbart!! Skulle vilja skicka den här till min mamma, hon skulle bli så glad!

#79 - Maria H

Till mig själv! eftersom det är min födelsedag på Julafton

#80 - Lisette Johansson

Jag hade skickat den till min mamma, som alltid ställer upp på sina 2 sjukskrivna barn hur dåligt hon själv mår. Hade velat ge henne så mycket för allt hon gjort och hjälpt mig med! Men det här hade vart en bra början och ett plus att hon älskar blommor!

#81 - Johanna H

Till min 94 åriga morfar. För att han är som bamse, snäll och stark! Vet du om att han bor själv, kör bil (fortfarande!) och städar lägenheten helt själv en gång i veckan? Sedan mormor dog tog han över hennes intresse för orkidéer och har en fin samling han sköter om med största intresse och engagemang. Så en bukett stjärnklar till en stjärna till morfar!

#82 - Diana

Åh, jag vill buda en bukett till min mamma! Hon älskar blommor, speciellt snittblommor. Hon finns alltid där för mig, oavsett när vad eller hur! Hon är helt enkelt världens bästa mamma - helt oslagbar!

#83 - Malin Svensk Björck

Min mamma är svårt sjuk och bor ensam och livet är tufft. Jag är också sjukpensionär och kan inte hjälpa henne med saker men jag finns där för henne på dom sätt jag kan.
Hon älskar blommor men unnar sig aldrig några och säger alltid att vi inte ska lägga pengar på sånt åt henne.
Men om jag vinner en bukett kan hon ju inte protestera!
Så jag hoppas på att få glädja min underbara mamma!
Ha en fin kväll!
Mvh
Malin
gizmobus@hotmail.com

#84 - Rebecka Gustafsson

Jag skulle skicka den till min vän Em! Hon älskar blommor och jag skulle vilja uppmuntra till att kärleken vinner när man kämpar på- röda rosor säger allt! Och den skulle då få pryda nyårsbordet också :)

#85 - Malin

Jag skulle skicka den till min vän som bor 90 mil bort. Hon är ensamstående med två barn, sjukskriven sen flera år tillbaka, dels pga utmattning. Hon förtjänar att få en stor bukett blommor!

#86 - Matilda

Åh, så vacker bukett! Det skulle vara såå roligt att få skicka den till min underbara mamma som fyller 65 år på självaste julafton :) Hon ställer alltid upp för mig och barnen trots att vi bor en bra bit ifrån varandra, och hon förtjänar verkligen det bästa. Hoppas, hoppas! Kram och god jul

#87 - liselotte andersson

Vilken härlig bukett. Vill skicka den till min kära sambo, dels för att han är värd den, men så får jag ju också njuta av den

#88 - Anna

Min mamma är sjuk och därför kan jag inte träffa mina föräldrar i jul.
Mamma älskar blommor, så att få skicka en fin bukett vore väldigt kul.

#89 - Linnea

En fin bukett tycker jag att min mormor ska ha. Hon kan inte träffa oss i jul eftersom hon inte mår bra.

#90 - Maria S

Min mamma borde vinna och motiveringen är såklart att hon är bäst på jorden, men kanske ännu mer för att hon alltid orkar stå ut med mig! 😅

#91 - Camilla

Jag vill skicka en vacker bukett till min syster, som lagom till jul har fått veta att cancern blivit aggressivare och efter jul väntar strålning och cellgifter. Jag tänker på henne hela tiden.

#92 - Marianne A

Jag vill buda den till vår tomte som ställer upp och kommer med paket.

#93 - Camilla Sandmark

Jag skulle buda den här supervackra buketten hem till mig själv. Dels för att jag helt enkelt älskar vackra blommor, dels för att jag blir hemma hela julen för att jag ska jobba och då tycker lite grann synd om mig själv och behöver något som doftar gott och är vackert att titta på när jag är hemma.

#94 - Eva Å.

Jag vill buda den till en god vän i Skåne. Vi har gjort roliga turer tillsammans. Nu är deras son vuxen med egna barn. Min vän fyllde sjuttio år i november en blombukett nu blir nog mer uppskattad nu än på själva högtidsdagen. Brukar bli överflöd av blommor just dendagen.

#95 - Maria

Då vill jag skicka den till mina svärföräldrar, eftersom vi åker bort till min familj på julen och inte träffar dem. De ska ha julfirande hemma hos dem och jag tror det blir såååå vackert att ha en bukett ståendes bredvid julmaten :) :) :)

#96 - Eva

Jag skulle vilja ge buketten till min kille/särbo! Han är den snällaste o omtänksammaste man jag nånsin träffat :)

#97 - Eva

Jag skulle vilja ge buketten till min kille/särbo! Han är den snällaste o omtänksammaste man jag nånsin träffat :)

#98 - Jenny

Min storasyster fyller oturligt år på julafton och har alltid blivit lite "bortglömd" då alla firar jul. Vet att hon hade blivit så fruktansvärt glad och känt sig speciell.
Hon är bäst!

#99 - Jessica

Jag hade velat vinna denna vackra bukett till min svärmor, hon har ställt upp här i ensamma tider med att vara barnvakt flera gånger då jag har fått ett nytt jobb. Otroligt uppskattat!

#100 - Ellinor

Jag skulle buda denna fina bukett till min pappa och hans sambo. Jag har skilda föräldrar och i år tänkte jag fira jul med mamma. Pappas sambo har precis genomgått en hjärnoperation och får (förhoppningsvis) komma hem imorgon. Skulle vara fint att få ge dessa blommor till dem!

#101 - Elisabeth

Jag fullkomligt älskar blommor och lyxiga buketter är bland det bästa jag vet!
För mig betyder en bukett med blommor så mycket och jag tycker det är ett underbart sätt att visa uppskattning på.

Jag hade gärna velat skämma bort min bästa vän med denna magiska buketten. Hon hade flyttat runt mycket i Sverige pga av sin sambos jobb och just nu befinner hon sig väldigt långt bort från mig.
Jag vet att hon ofta känner sig ensam och vilsen och jag önskar så ofta att jag bara kunde gå över till en på en kaffe, prata och ge henne massa kramar. Men avstånden på 70 mil gör det svårt och därför hade det varit extra kul att få ge henne denna vackra bukett. Hon behöver verkligen all uppskattning hon kan få då hon varit lite nerstämd (jobbigt att vara långt ifrån familj speicellt under högtider) och jag vet hur glad hon hade blivit.

Tack för en fin julkalender! Kram och GOD JUL till dig!

#102 - Andrea Breitholtz

Jag skulle faktiskt välja att skicka denna vackraste av julbuketter till mig själv för att få någon (något) att fira julen med.

Goda Julkramar från mig ❤🎄🌟🎅🎁🎶🎊

#103 - David

WOW vilken bukett!
Min fru är florist, så självklart älskar hon blommor!
Hon tycker det är så tråkigt att hon aldrig får blommor när folk kommer hit, dom har med sig nåt annat - för hon är ju runt blommor hela tiden. Men hon älskar det ju!
Jag köper gärna blommor till henne då och då, men en sån här bukett har jag nog svårt att få ihop det till..
Vi har bestämt att vi skippar julklappar till varandra i år, pengarna behövs på annat håll.
Att kunna överraska henne med denna buketten - vilken lycka!

#104 - Jane

Skulle vilja ge denna till min mamma som fyller år på lillejulafton.
Jag jobbar och har inte tid att träffa henne personligen, men detta hade varit en asgrym födelsedagspresent!

#105 - Ernesa

Jag glömde totalt bort min systers födelsedag pga kaos i privatlivet. Skulle gärna vilja glädje henne med en bukett och som en ursäkt samt bevis på min kärlek och gottgörelse! Det skulle peppa henne enormt!

#106 - Sanna

Jag skulle vilja skicka ett bud med blommor till min älskade mamma. Hon ställer alltid upp för mig i vått och torrt, och ibland tror jag hon glömmer bort hur otroligt mycket hon betyder för mig och dottern, och hur tacksamma vi är över att ha henne i vårt liv.

Kram Sanna

#107 - Cherie

Jag skulle buda hem denna bukett till mig själv och ställa den i mormors vas och på bordet där jag tänder ett ljus för henne! Hon lämnade oss nu under hösten och var en av dem viktigaste personerna i mitt och dotterns liv. Så vi firar hennes födelsedag (23 december) och julafton för första gången utan henne i år

#108 - Evelina

Jag vill buda en bukett till världens bästa mamma. Små sjuk är hon och stressar omkring nu innan jul för att få ihop alla julklappar till barn och barnbarn och dessutom fixa i ordning en julmiddag....Hon är värd en stor härlig bukett så hon extra mycket förstår hur mkt vi uppskattar henne.

#109 - Sophie

Jag skulle vilja buda buketten till min pappa som ställer upp i vårt och torrt.Man glömmer nog ofta att även män kan gilla att få blommor, min pappa är som en tvilling till Ernst 😊 , så det skulle pysslas med buketten vill jag lova om jag vann den åt honom ☺

Svar: Grattis sophie du är vår vinnare - en vacker bukett kommer till din fina pappa i jul! ta en titt i din inkorg där ska du ha ett mail från mig! Grattis igen och God Jul!!
AngelicasVärld

#110 - Madelad83 (Madeleine)

Jag vill skicka en vacker bukett till min älskade mamma. Jag har varit sjukskriven i 12 år och hon har alltid funnits där för mig och stöttat mig hur jobbigt det än har varit. Jag har inte själv råd att köpa en blomna/present till henne så jag behöver lite hjälp så jag kan visa henne hyr mycket jag uppskattar henne. För hon är viktigare än hon nog kan förstå. Mail: madelad83@gmail.com

#111 - Anders

Jag skulle vilja överraska min underbara fru med denna fina bukett. Hon är inte deprimerad, har ingen livshotande sjukdom eller mår dåligt på annat vis utan det skulle helt enkelt bara vara ett sätt för mig att visa min kärlek till henne.

#112 - Annika - drömmen om 11 barn

Jag skulle vilja buda denna bukett till min make och äkta hälft! Varför?
Jo, det finns många anledningar. Dels så fyller han år nu på lördag, 23 december. Han vill själv att vi håller nere firandet lite just för att vi haft så otroligt mycket runt omkring oss, men givetvis vill jag ge honom något. Han är ändå en man som uppskattar blommor och blombud (skickat till honom förut, även om det var några år sen nu), så jag vet att han skulle älska det här.

Först gick min bror bort, hastigt och plötsligt, i mars 2016. Han fanns där hela tiden. Shit, vilken klippa han varit. Han tog över allt för att jag skulle få tid att läka. ALLT. Han jobbde heltid men tog ledigt emellanåt för att klara hem och barn. Han tog matlagning varje dag, barnens hämtning och lämning, läggningar, nätterna. Vi har åtta barn så det är lite att stå i.

Sen vattenläcka i huset. En pärs och pina.

Sen krossade han armbågen i januari 2017. Fortfarande inte bra. Såhär 11 månader senare arbetstränar han på halvtid, och ingen vet om han kommer kunna gå upp på heltid igen, nånsin. Men vi hoppas. Ny bedömning i januari.

Så får vi sjukdomar inom närmaste familjen, däribland hjärtproblem, stroke och diabetes.
Min syster får barn alldeles för tidigt.

Och vårt hus brinner i september 2017. Där försvann vårt allt typ, materiellt sett. Vi klarade oss - tack och lov. Huset stod kvar - men så pass rök och sotskadat att en helrenovering krävdes. Just nu bor vi hemma igen efter tre månaders evakuering - och bor nu på övervåningen medans de renoverar källaren på nytt (den som ju renoverades i tv).

Precis nyinflyttade hemma och nu ska det firas jul. Hur nu det ska gå.
Men behöver jag säga att denna man verkligen är klippan i mitt liv? Nu är jag dessutom gravid med nr9, i vecka 26. Mår rätt skit om man säger så - och precis som vanligt - han gör verkligen ALLT.

Så han om någon är verkligen värd denna bukett enligt mig - dessutom får ju jag själv en chans att njuta lite jag också ;)

familjenpettersson@hotmail.se

#113 - Pia

För en gångs skull hoppas jag själv få blomsterbud till jul, för att jag ställer upp för kollegor och familj oavsett vad det gäller.

#114 - Erika Johansson

Jag hade gett buketten till min kompis som har det lite tungt just nu. Det hade muntrat upp henne ordentligt!

#115 - Becky

Om det finns någonting som jag önskar mig i år är att överraska min mormor som bor ensam 600 km ifrån mig och jag bara kan inte komma och krama henne i julen som jag brukade göra pga jag fick bebisen förra månaden.Tyvärr min mamma är inte kvar med oss och jag är den enda som hon kvar och kan inte inte vara där för henne.Att få möjlighet att överraska och göra
henne glad med en härligt bukett skulle betyda enormt för mig!

#116 - Sandra

Jag skulle vilja ge buketten till mig själv faktiskt. Känns egoistiskt på ett sätt men jag har fått lära mig den hårda vägen (genom den berömda väggen) att tänka på mig själv! Detta är något jag känpar med varje dag.. o vilken resa jag gjort! Jag har gått från att behöva välja om jag ska duscha eller borsta tänderna (pga orkeslöshet) till att nu ha börjat arbetsträna och smått hitta tillbaka till livet 😊

#117 - Madelene Abrahamsson

Jag vill buda en fin bukett med blommor till min kära mamma. Det är hon så värd efter allt som hon gjort för mig, både nu och när jag var svårt sjuk i en cancersjukdom. Hon finns alltid där för mig ❤️Skulle göra mig så otroligt glad i hjärtat att få ge min älskade mamma en vacker bukett 💐Håller mina tummar hårt! God jul 🎅🏻Kramar

#118 - Rolf

Jag skulle vilja buda vackra blommor till min älskade dotter. Det är hon så värd. Hon har haft mycket svår cancer och kämpar fortfarande med värk dagligen. Blommor skulle verkligen sätta guld på hennes tillvaro. Älskar henne så otroligt mycket och blommor till henne skulle värma mitt farshjärta. Så nu håller jag tumme och tå, att fina blommor hon ska få.

#119 - Belinda

Skulle vilja skicka till min svärmor! Många av mina vänner pratar så illa om sina svärmödrar, men jag tycker min svärmor är toppen. Bättre kunde jag inte haft! Och en bättre farmor till mitt barn kunde jag inte önskat. Ställer upp i alla väder för både dottern, sambon och mig. Och all hjälp vi får med våra hundar ska vi inte tala om. Skulle gärna uppmärksamma henne och ge tillbaka för all kärlek och hjälp vi fått.

#120 - Nina

Jag nominerar mig själv till att få en julbukett. Älskar blommor, då mitt liv är mycket begränsat pga fuktionsnedsättning och kronisk sjukdom är blommor en av de största guldkanterna. I år kommer jag att fira jul ensam med katten och buketten skulle ge oss lite extra glamour. (Katten uppskattar också blommro, de luktar så spänande ;) )

#121 - Ellen

Jag skulle vilja vinna till en underbar kvinna
Hon som betyder allra mest och jag gillar bäst
Min underbara rara mamma vill jag ge denna bukett :)

#122 - Caroline L

Som så många andra svarar jag min mamma. Alltid generös och hjälpsam mot andra. Hon skulle häpna över en så stor och vacker bukett. Skulle jag köpa den träter hon om att jag slösar pengar. Men om den inte kostar något så finns inget att oja sig över. Bara att titta och lukta ⚘

#123 - Malin Nordgren

Jag vill buda buketten till mig själv, jag har hela min härliga familj hos mig på julafton så då kan vi alla njuta :)

#124 - Liselotte Eriksson

Jag skulle vilja buda denna bukett till #83 - Malin Svensk Björck i detta kommentarsfält så att hon i sin tur kan buda det till sin mamma.

#125 - Evelina Larsson

Fantastisk lucka ju! Denna underbara bukett skulle gå till min sambo som kommer med blommor till dig sisådär 4 ggr/år. Jag älskar blommor men är själv pinsamt dåligt att komma mig för att köpa och ge bort, speciellt till sambon - detta får jag höra titt som tätt så det vore superkul (och minst sagt oväntat) att få överraska med en bukett till jul :D

#126 - Viktoria de Beau

Den jag skulle vilja uppmärksamma extra mycket, helst varje dag, det är min mamma. Hon ställer upp för min familj nästan oförskämt mycket fastän hon är sjukpensionär med 3 olika sjukdomar. Inte bara till min familj hon ställer upp till utan min brors också. Så från oss alla skulle vi vilja ge våran superhjälte en fin uppvaktning. ❤️💐

#127 - Gunilla.M.B

Om jag vann , skulle jag ge en bukett till min man ! Vill i förskott fira att i vår , har vi varit gifta i 45 år !

#128 - Carola L

Jag skulle skicka till mig själv. EFtersom vi har jul hemma hos oss vore det fint med denna bukett

#129 - Maria

Jag vill skicka den till min man för att han slitit så hårt här hemma för att vi skall få det fint och en fin jul.

#130 - Peter


Till en av mina bästa vänner som både fått en ny hjärtklaff och genomgått behandling mot cancer, hon behöver all glädje hon kan få.

#131 - B-M

Jag skulle vilja vara så självisk och vilja ge den till mig. Jag har haft en tuff höst, mycket tuff. Upptäcktes och op bort en hjärntumör och nu framöver är det bromsmedicin och strålbehandling som gäller. Om allt går bra så kanske jag kan fira livet i februari 2018.
Egentligen skulle man kanske ha gett sjukvårdspersonal som varit enastående (ingen nämnd, ingen glömd) på ett par sjukhus, men tyvärr får de inte ta emot blommor, där ska vara blomfritt (det är ju bra med tanke på allergier ).

#132 - Susanna

Hej! Jag skulle vilja skicka hem den här buketten till min fantastiska mamma som tack för allt hon gör för oss i familjen. Hon ställer alltid upp och nu mitt i julstressen skulle det passa bra med lite uppmuntran i form av en sån fin bukett. Ett plus är ju att jag själv får njuta av att se den vackra buketten på julafton då vi hälsar på.
God Jul!

#133 - Carro

Min älskade man, som alltid finns där för mig trots att han inte är frisk. Han förtjänar allt och lite till, och då vi inte firar julafton tillsammans, vill jag att han ska veta hur mycket han ändå betyder för mig!

#134 - Maria Wärne Påfvelsson

Jag vill skicka en julbukett till min älskade mamma som blivit änka tidigare i år då min far gick bort.

#135 - Tatiana

Skulle vilja ge denna till min älskade sambo som är den bästa bonuspappan till min son! Han har inte fått den uppskattningen på sista tiden han förtjänar och dessutom har han haft en del motgångar på jobbet.. så skulle innerligt vilja glädja honom med den här vackra buketten!

#136 - Angelika

Idag hade flickan skolavslutningen och julspelet och jag hann inte fixa nåt julklapp för hennes fröken som var så trevligt och villig att hjälpa flickan med läsövningen eftersom tjejen hade svårigheter med läsningen men tack vare duktiga fröken i år läser hon mycket bättre!! Med den här presentkortet skulle en fint vilket landa hemma hos den underbara människa med en "Tack och God jul" kortet!

#137 - Decibel

Jag vill skicka denna bukett till min mamma. Jag fick diagnosen schizoid för ca fyra månader sedan, och har landat i det faktum att jag äntligen vet varför jag har varit som jag var under barndom, tonår och tidig vuxen ålder, och varför jag är som jag är idag. Det känns som en befrielse att få vara osocial men faktiskt vara okay. Men, jag vill inte att hon ska tro att hon är bortglömd i jul. Jag älskar verkligen min mamma. Och hon har gjort så mycket för mig. Jag har inte råd att skicka dessa blommor på egen hand, vill således gärna få göra det via dig! Mvh/ D

#138 - Jens

Jag skulle skicka en bukett till min mamma för jag känner ingen annan person som uppskattar blommor på samma sätt som hon gör, så jag vet att det skulle göra henne lycklig.

#139 - Anna L

Min 95-åriga Mormor!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!