Lördagsmyser...

Inlägget innehåller annonslänkar
 
Lite fint och enkelt julpynt har kommit på plats idag...jag var tvungen att gå ut å gräva lite i gömmorna och fram kom de enkla så fina små silver änglarna som jag köpte på svenskt tenn förra året...tycker att dom är så fina...lite lätt julfeeling på dom så de passar bra så här några veckor innan advent. 
 
 
 
 
 
Ja å så har några hycinter till fått flytta in i en fin vas som fick bli kruka med lite mossa i...vackert tycker jag! Gud vad jag längtar efter jul. Det är alltid samma visa...det är hela två veckor till advent men jag kan inte hålla mig och börjar pynta lite lätt redan nu...sen så går jag all in vid advent och ökar fram till jul...vid nyår så brukar jag vara så trött på allt som har med julpynt att göra att så fort tolvslaget har varit så brukar jag vilja kasta ut gran å alla julsaker...så det gäller att börja tidigt, så man får njuta länge - så det är precis vad jag gör! 
 
 
 
 
Den fina ljuslyktan finner ni HÄR, krukan som aggerar godisskål HÄR, Silver änglarna och Silver stjärnan är från Svenskt tenn där även det fina brickbordet kommer ifrån. 
 
 
Todeloo vänner
 
 
Ja här hemma är godiset upphällt och vi är redo för kvällens avsnitt av "Så mycket bättre"  det är ju Kicki Danielssons dag idag...jag tycker det ska bli rikgit intressant att höra om hennes liv, hennes resa, lyssna på nya tolkningar av hennes musik och få höra hur hon ser på att som stått i pressen om henne - tror vi har ett bra avsnitt av "så mycket bättre" framför oss. 
 
 
Annars har vi bara haft en lugn och skön dag idag, så välbehövligt...nu ska jag dock ta å försöka klicka hem några julklappar innan det är dags för programmet att starta - känner att jag ligger lite lätt efter i det shoppandet så det ska jag ta tag i nu! Så här med tre större barn så känner jag att det blir allt svårare och svårare med julklappar. Det funkar inte med lego och pussel längre utan nu står Datorer, märkes underkläder, dyra blåtandslurar till iphonen och presentkort på listan...hej å hå...vi får helt enkelt se vad Tomten kommer med detta år...
 
Önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! 
Tjingeling så länge!
 
**************************************
JULKLAPPSTIPSET 
 
Ja, men jag höll ju nästan på att glömma...kvällens julklappstisp får bli pyams, nattlinen, morgonrockar och tofflor - vem skulle inte bli glad om tomten kom med något sådant! Jag skulle iaf bli jätte glad!!
 
 

 1. Kimono / 2. Slippers / 3. Pyjamas i silke / 4. Top / 5. Shorts / 6. Morgonrock

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!