Lördagsmorgnar är dom bästa!

Lördagmorgon....älskar lördagmornar!! Älskar dem faktiskt mer än fredagkvällar! Det där med att få sova och vakna upp utan larm och ha en hel lång ledig dag framför sig - lovely! 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
Nu är en smarrig, lång, mysig frukost i magen och jag älskar verkligen att starta helgen på detta sätt...att kunna sitta länge vid frukostbordet, sippa kaffe, läsa nyheterna på ipaden och sakta men säkert vakna till liv...så härligt! 
 
 
Idag har vi lördag och inga speciella planer igentligen...det ska fixas och donas lte här hemma. Theodore ska iväg å klippa sig då han har tröttnat på långt hår och toffs så det ska ryka idag...sen så väntar lite träning, god middag och bara vanligt hederligt lördagsmys. 
 
Så en härlig lugn och lat lördag...älskart måste jag säga! Fler sånna här dagar till folket! 
#1 - JUNITJEJ

Ha en trevlig helg!

Svar: tack det samma!
AngelicasVärld

#2 - Erica

Låter som en härlig lördag! :D

Svar: Ja en så härlig start på dagen!
AngelicasVärld

#3 - mammansprinsessor

Låter som en härlig lördag:) kramar

Svar: Ja en så mysig start på dagen!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!