Ljus, ljus och lite mer ljus

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
Här hemma brinner det 14 vanliga värmeljus, 5 st kronljus, 2 blockljus och ett doftljus VARJE kväll...å det är bara i vardagsrummet!! GALET - i know!! Men det är ju så mysigt när vi har mörkret utanför...det ger en sådan härlig stämning å jag älskart...så ljusförrådet är det ganska bra rottation på å JA, jag är en storkonsument på det blå/gula varuhuset när det gäller ljus under det mörkare halvåret! 
 
 
Vänner - Tänder ni ljus hemma om kvällarna?  
 
 
 
 
På den fina skänken från Englesson står några av mina favorit ljusstakar...älskar klarglas och dessa från Holmegaards serie DWL (design with light) är bara såååå vackra! Jag har den stora lanternan som finns HÄR till pangpriset 499 kr istället för 649 kr, mellan varianten HÄR för endast 349 kr istället för 429 kr, en liten glas skål som jag använder som ljusstake HÄR...ja å sen så har jag två till som just nu står ute i köket...älskar dem!! Krukorna är fantastiska de går att användas som serveringsskålar, krukor att plantera blommor i, som ljusstakar eller som vaser - en så användbar "investering" som kommer hålla en livstid - sånt gillar jag!
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
Torsdagkväll men jag måste erkänna att det känns lite lätt som fredagkväll...en skön känsla dock är det inte lika skönt att veta att man ska upp igen i morgon bitti och att feelingen man har i kroppen bara är något man inbillar sig pga att man gjort allt man brukar göra på en fredag efter jobbet redan idag. Ja å för mig så innebär det en helg-handling på stormarknaden där kylen fylls till bristningsgränsen, en tur in på systembolaget för att plocka upp lite härligt fredagsbubbel och sen så har även den obligatoriska fredagsbuketten fått ta plats i favorit vasen "Stubbe" från Svenskt tenn redan idag, en torsdag...så ja det kan ju ha något med det att göra...så det enda som igentligen saknas är väl att poppa den där flaska bubbel å skåla in helgen - Det får vi dock göra imorgon. Det är ju trots allt bara torsdag idag!
 
 
 
 
Nu blir det iaf lite härligt mys här hemma...lite poppcorn ska poppas och vi ska mysa till det framför TVn alla 5 och titta på två av barnens favvo program - tunnelbanan och sen Whalgrens värld...känns som liiite fredagsmys även om det bara är torsdag!
 
 
Vänner hoppas att ni alla får en härlig kväll så syns vi imorgon å då är det F R E D A G på riktigt!!
 
 
 
Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
#1 - Dorotea Pettersson, tidscoach

Jag har alltid många ljust tända också. Det ett avslappnat lugn tycker jag. Jag har ofta minst ett tänt även under dagen när jag jobbar. Det är behagligt.

Svar: det ä sju så mysigt med ljus...älskar den känslan!
AngelicasVärld

#2 - Sabelhagens%20olivlund%20-%20Maria%20

Vilken vacker bukett, älskar färgerna. Japp, här hemma tänds det ljus varje kväll. Räknade mina och det blev 12 värmeljus, 3 blockljus och 2 kronljus :).
Kram Maria

Svar: härligt då är vi två vi två som är lika ljus tokiga iaf! ;-)
AngelicasVärld

#3 - Chaly

Älskar levande ljus och att drick lite bubbel på en vanlig torsdag. Vardagslyx. Trevlig helg!

Svar: ja det skulle jag kanske ha gjort... ;-)
AngelicasVärld

#4 - Tess

Så mysigt! Jag älskar tända ljus :)

Svar: ja det är ju fantastiskt härligt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!