Lite nya ansiktsmasker

Inlägget innehåller annonslänkar
 
Min hud blir verkligen som fnöske så här under hösten och vintern...det är som att den behöver MÄNGDER med fukt, peeling och ansitksvård...vet inte om det är fler än jag som upplever detta med torrhet men min hud känns så stram och torr...gillart inte! 
 
 
Så här i helgen begav jag mig iväg och fyllde på förrådet med lite härliga ansiktsmasker...tre favvoriter fick komma med hem å alla dessa ansiktsmasker är fantastiska men när det gäller fukt så är den blå varianten nedan oslagbar!! 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Fler än jag som älskar GlamGlows produkter?? 
 
 
Dessa tre ansiktsmasker är iaf favvosar här hemma...nu var alla tre slut så jag fyllde på förrådet lite och är sååå nöjd och glad!! Tänk va glad man kan bli av lite söta burkar med creme i!! 
 
 
Från vänster till höger:
 
GlamGlow Flashmud Brightening Treatment  (orange) - Detta är en multi-sensorisk formula som ger ett långsiktigt resultat med en uppljusande och utjämnande känsla. Så har du som jag efter mina graviditeter fått hudförändringar och lite mörkare fläckar här och var så är denna produkt PERFEKT! Den jämnar till hudtoenen så bra!! 
 
 
GlamGlow Gravitymud (grön) - Den senaste peel-off masken från GlamGlow som omedelbart får huden att känns fastare och med mer lyft. Jag har nog aldrig provat en produkt som känns lika bra som denna när det gäller åtstramning - sen om det bara är en känsla eller faktiskt syns kan jag inte säga något om...dock känns den helt lovely!! 
 
 
GlamGlow Thirstymud Hydrating Treatment (blå) - Denna mask är helt perfekt för vinter trött hud...det känns verkligen att fukten tränger in i huden och sen så känns det så i flera dagar efteråt. Så behöver du fukt så är detta masken för dig! Jag älskar den...nu har tom maken börjat låna lite ur denna burk då även han blir torr under vinterhalvåret! 
 
 
Ja där har ni tre av mina absoluta favoriter när det kommer till ansiktsmasker...dom är alla tre lite dyrare men ack så dryga och så grymt bra!
 
 
#1 - Alice Lindström

Vad roligt med lite nytt!

Svar: ja eller hur!
AngelicasVärld

#2 - J

Bra tips!

Svar: Kul att du gillade dem!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!