Julklappstips för under 250 kr !!

Inlägget innehåller annonslänkar! 
 
Todeloo vänner!! 
 
Själv så befinner jag mig just nu i ett plan högt uppe i det blå påväg hem till Sverige efter intensiva dagar med massa jobb i vackra Barcelona! Tyvärr så innebär dessa jobbresor inte så mycket turistande eller liknande utan det är jobb på kontoret, middag och sen i säng...men nu längtar jag verkligen efter att få komma hem!! Det ska bli så skönt - längtar som en tok efter att få pussa å krama på Tomas, få mysa med barnen och få ha de jag älskar mest nära.
 
Men vänner, medans jag är uppe i det blå så tänkte jag fotsätta det jag började med igår...då tipsade jag ju om klappar för under 100 kr - vilket ni verkade gilla - så idag är det julklappar under 250 kr som gäller! Massor med fint som jag skulle bli super glad för om jag fick i julklapp av tomten! 

 1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR / 6 HÄR

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!