Julen 2017 börjar NU

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
Nä nu kan jag inte hålla mig längre...5 November det är nog någon form av rekord även för mig...men jag kan inte hålla mig längre - Julen 2017 får därmed börja här och NU!
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!!
 
 
Tidigare idag var jag ute i förrådet och grävde lite i jullådor och hittade några av de vackra ting som gör julen här hemma...iom att det "bara" är november så börjar vi sakta och låter julen smyga sig på. Lite små fina saker, lite blommor som tillhör högtiden...ja enkelt, snyggt och klassiskt. Nu börjar jag verkligen bli sugen på glögg, pepparkakor och julmusik...MEN...det får vänta liite...
 
 
 
 
 
Först att flytta in i vår lilla villa denna jul är dessa vacka ljusstakar ovan - så enkla, så vackra och perfekta att smyga igång julen med. Är ni sugna på några egna så finns dom HÄR alla tre och även fler varianter i olika storlekar och färger. Dom är ju så vackra och sprider en liten lagom känsla av jul.
 
Visst är dom fina!
 
 
 
 
 
 
Ja å så fick årets första amaryllis flytta in idag...eller första, de första tre amaryllisarna fick flytta in kanske jag ska säga. En enkel installation med små fina knölar enkelt exponerat i en vacker större cylindervas - jag gillart! Så fint...nu längtar jag bara efter att de vackra blommorna ska växa till sig och slå ut. Det är ju bara så vackert!
 
 
 
 
 
 
Ja å där bredvid amaryllisen står årets härliga lilla innegran, så vacker - älskar verkligen känslan när julen får börja ta plats här hemma det är ju bara såååå mysigt! 
 
 
Så idag den 5 november börjar julen 2017 - iaf här i vår lilla villa!
 
 
 
 
Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
#1 - Hanna

Vilken perfekt start! Dessa ljusstakar måste jag kika in. Dom var ju helt magiska. :)

Svar: Ja visst är dom vackra!!
AngelicasVärld

#2 - Anonym

Så fint det blev! Jag har baka årets första skurna pepparkakor med mandel i dag :-)

Svar: Men så gott!! Det ska nog bakas lite i helgen här hemma!
AngelicasVärld

#3 - Nilla Tankebubblor

Så fint med rumsgran! Jag måste köpa en i år! (igen) Och amaryllis såklart. Jag är också sugen på advent och jul nu.

Svar: Ja visst är det fint! Älskar att julen börjar smyga sig på!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!