Imorgon kör vi!!

Ja vänner imorgon (eller i natt kanske man ska säga) kl 00:01 är det dags!! Då öppnas första luckan i årets julkalender här på Angelicas Värld!! 
 
 
Whooop whooop !!
 Tävlingsreglerna kommer vara enkla och presenteras ivarje lucka, vissa luckor kommer öppnas här på bloggen medans andra kommer att öppnas på instagram men jag lovar er att vart ni än tittar in, om det är här eller på instagram, (@angelicasvarld heter jag där) så kommer ni se vad som tävlas ut och hur ni ska göra för att delta i tävlingen.
 
 
Varje lucka kommer att öppnas för tävlan kl 00:01 vara öppen för tävlan fram tills 23:59 då den stängs...vinnare presenteras i sin lucka innom några dagar efter att luckan avslutats...ja enkelt och roligt!
 
Hoppas ni kommer vara med och tävla för det är priser från flera av mina favorit märken och butieker som kommer tävlas ut!! 
 
 
#1 - JUNITJEJ

Jättekul!!!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!