Hyacinter, hyacinter och lite till hyacinter

Inlägget innehåller annonslänkar
 
Hyacint -  Denna vackra juliga blomma är ju bara så fantastisk - doftar magiskt, står sig länge och är så mycket jul för mig. Vet inte hur många av dessa vackra knölar som vi "avverkar" under en jul men många blir det! Nu har iaf säsongens för hyacinter börjat och i helgen fick de första 4 hyacinter flytta in - stor älsk på den!
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!! 
 
Ja visst är hyacinter vackra! Sen att dom doftar sådär fantastiskt gott...sprider en doft av jul i hela huset! Jag tokälskar det! 
 
När dessa fyra finingar fick flytta in så fick jag sådan julfeeling att det börjades bläddra i jultidningar, sippas på glögg och ätas pepparkakor här hemma i vår lilla villa - jag kunde inte hålla mig längre. Så gott och så mysigt!! 
 
 
 
 
 
 Nu är det dock tisdagkväll och det är inget festande på pepparkakor och glögg...utan det är istället en lite små trött Angelica som slår sig ner i soffan, landar andas och bara är. Gud vilket tempo det är om dagarna på kontoret...känns som jag är och pillar lite här och var och att jag inte har tid för något av det jag gör...en olustig känsla! Tyvärr blir det lite så ibland...så nu blir det bara lite lugn och ro, vila och bara vara...imorgon är det ju påt igen!
 
 
Önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen!
Tjingling så länge!
 
 
 ********************************
Dagens julklappstips
 
Dagens julklappstips är ett läpstiftskit till tonåringen!! HÄR hittar du ett kit med 12 stycken olika läppstift, 6 matta och 6 gnistrande för endast 345 kr. Löp och köp!! En toppen klapp till någon som älskar läppglans och läppstift!! 
#1 - Anna%20

Åh jag absolut älskar hyacinter. Min favorit. Har letat men inte hittat i butik än.

Svar: JA vist är dom UNDERBARA!!
AngelicasVärld

#2 - Netti Starby

Jag har också köpt hyacinter och ha en fortsatt mysig kväll! :-D Kramis

Svar: visst är dom härliga! !Älskar dem!
AngelicasVärld

#3 - Anonym

Underbart med jul feelings ! Här har det inte slagit in än. Men när det väl kommer så kan man inte låta bli att dras med. Härligt. 👍❤

Svar: Ja det kommer... :-) vänta bara till december å alla börjar pynta, dricka glögg och äta peppisar!
AngelicasVärld

#4 - Hanna Karlsson

Det är så fint med hyacinter. Jag tål dock inte doften. :-(

Svar: men så tråkigt...jag fullkomligt älskar ju doften!! Men du det finns ju doftfria nu mera - har du kollat in dem?
AngelicasVärld

#5 - EVELINA

Håller med dig, hyachinter är så fina! Och snyggt med hyacinter i en vas så där :)

Svar: ja dom är ju så vackra...älskar när man bara kan frilägga löken å ha dem sådär nakna och vackra!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!