Hello Monday !!

Måndag och ny vecka - igen! Tycker iofs att den här helgen har kännts som helg och att vi haft tid för vila, lugn och ro å mys...så välbehövligt! Nu är jag redo för en ny vecka som innebär MASSOR att göra! Jag kickar igång denna vecka med att hålla i en workshop å vet ni på precis samma sätt kommer jag avsluta denna vecka på fredag - med att hålla i en workshop. Ja å där i mellan så är det massor med ToDos som ska avklaras, träningar och aktiviteter med barnen ja å så lite egen träning - så en vanlig vecka i vår lilla villa!
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
Måndagens Angelicas ser ut som ovan...en klassisk outfit för jobbet med jeans och finaste koftan från Busnel - syggt enkelt och klassiskt. Ja så som jag brukar se ut...jag inser att jag är lite små tråkig när det kommer till kläder och går i samma lika saker hela tiden, måste verkligen ta tag i det och piffa till mig lite! Så ja, det får åka upp på  den privata ToDo-listan! 
 
Nu är det dock måndag och jag ska ta å hoppa in i min lilla vita bil och åka mot kontoret! Önskar er alla en fantastisk dag så syns vi senare igen! 
 
Tjingeling så länge!
#1 - Helene

Jättesnygga kläder. Hoppas att du får en bra dag!

Svar: Åh...tack snälla!
AngelicasVärld

#2 - Amanda Jona [FOTOGRAF]

Åh så spännande, hoppas du får en superbra vecka! :)

Svar: ja som alltid full fart å massor att göra men sååå härligt!
AngelicasVärld

#3 - lillemmish - MODE

så snygg koftan var! Läcker och stilren!

Svar: ja visst är den fin!! Älskar den!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!