Godmorgon Måndag

Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
Måndagen är här och med det en ny vecka...
 
 
 
 
 
 
 
Ja och ovan har ni dagens Angelica...redo för en ny vecka och laddad till tusen - jag har en diger ToDo att ta tag i när jag kommer till kontoret så det är full fart från start! 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
 
Ja då tar vi och kör måndag då...vi har haft en så skön och lugn helg att jag är redo för ny vecka så det är väl inte mer an att bara hoppa in i den lilla vita bilen och styra mot kontoret! 
 
 
********************************
Ja och nu när vi närmar oss juletider så kommer det dagligen komma lite härliga julklappstips här på bloggen...längst ner i varje inlägg kommer det komma ett litet julklappstips - hur låter det? 
 
Dagens julklappstips är en klocka! Vem skulle inte bli glad för det - HÄR, HÄR och HÄR hittar ni lite olika varianter - happy shopping! 
 
 
 
#1 - home2tiny

Godmorgon fina du. Ha en härlig start på veckan. Kramisar Tina

Svar: TACK det samma! KRAM
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!