Godaste varma juldrinken till advent

 
 
 
Todeloo vänner!! 
 
 
Advent är på ingång och med det så tänkte jag bjuda er på ett så smarrigt och gott recept på en varm julig drink med smak av äpple, kanel, ingefära och whiskey!! Så gott!!
 
Första gången jag smakade denna drink var jag på Grönalund på Tyrol på julbord och blev då serverad den utomhus vid en eld som sprakade och snö låg på marken å det var verkligen så gott... Så när jag sippat upp min varma drink så gick jag fram till bartendern och bad om receptet för jag ville så gärna göra denna drink igen å recpetet fick jag och sen dess så har jag gjort denna drink minst en gång varje jul...den är ju bara så god å jag lovar att även ni kommer att älska den! 
 
 
 
 
 
 
Ja ovan har ni bilder på en fantastisk varm äppelmust med smak av kanel, ingefära och whiskey....en så god variant om man inte är den som gillar glögg eller om man kanske vill ha lite variation. Vi brukar göra denna variant iaf någon gång under jul då det är lite mysigt att bryta av och servera något annat ibland. 
 
 
Det bästa är att barnen älskar denna precis lika mycket som vi vuxna och iom att man adderar whiskey i slutet så kan man bara hälla upp lite barnglas innan man har i alkoholen - toppen ju!! 
 
 
 
 
 

Självklart ska jag bjuda på receptet också så det kommer här:

1 liter Äppelmust (utan kolsyra)

3 st Kanelstänger

1 bit ingefära

2 st lagerblad

2 matskedar honung

 

 

Häll i alla ingredienser i en kastrull, värm upp allt på svag värme och låt gosa till sig i ca 15 min. Rör om då och då OBS - det ska ej kokas! Häll upp i glas och tillsätt whiskey efter smak, och tycke (jag tog ca 4 cl per vuxenglas)!

 

Rör om drick och njut!

 

Provar ni att göra denna smarriga drink berätta gärna bland kommentarerna - det ska bli så kul att höra vad ni tycker!! Själv så har jag ju lite svårt för just whiskey men denna smarriga drink älskar jag! 

 
 
 
#1 - Alice Lindström

åh vad gott!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!