Fredagsfeelingen är på topp !!

Igår hade jag ju lite härlig fredagsfeelig i kroppen trots att det "bara" var torsdag...idag är det iaf torsdag och den där härliga feelingen från igår har hållit i sig - jag vaknade på rätt sida och med ett strålande humör! 
 
L O V E L Y
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
Friday - whoop whoop - ovan har ni dagens fredagsbloggerska redo för en ny dag! 
 
 
Ja det känns ju riktigt härligt med fredag - jag har haft en hektisk vecka på jobbet med M A S S O R att göra så att veta att det är fredag och att man sen har två lediga dagar framför sig känns så jäkla bra...det där med vila när man har mycket på jobbet är så viktigt. Iom tempot på min arbetsplats just nu så är vila, lugn och ro viktigt för mig under helgerna...jag går ju mot en ganska stor produktionssättning i ett av projekten jag driver och det drar upp pulsen, tempot på jobbet och tankarna i huvudet snurrar på riktigt ordentligt. Nu är det dock bara några veckor kvar sen så är vi LIVE å då kan jag inte göra mer än vara där för användarna...så nu är det bara att kötta på och njuta av att ha helger med lugn och ro.
 
Innan det blir helg och ro så väntar en dag på kontoret där det är två workshops som ska hållas, en hel del dokumentation, en härlig fredagsfika och lite mer jobb...men först så ska jag ta mig via bilmecken då min lilla vita pärla ska in på service - tur att jag har världens bästaste jobbarkompis som plockar upp mig hos bilmecken när hon är på väg mot kontoret så jag får lift dit...kollegeor som blir vänner - dom är bäst! 
 
Nu måste jag dock ta å bege mig - önskar er en fantastisk dag så syns vi senare - då är det helg och fredagsbubblet ska poppas å jag längtar redan!
 
 
#1 - MADDISENJ,SE

Ja det är så härligt med fredag, det tycker jag med trots att jag är hemma varje dag :p riktigt fin outfit du bjuder på i vanlig ordning! Ha en fin fredag och en underbar helg!

Svar: TACK snälla...hoppas även du får en mysig helg!
AngelicasVärld

#2 - Linnéa

Wow! Vad snygg du är! Stilrent! :)

Svar: TACK snälla!! Va glad jag blir!
AngelicasVärld

#3 - Amanda

Mysigt med fredagsfika :)

Svar: ja så mysigt å gott!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!