Fredag och dejtnight!

Godmorgon vänner...FREDAG...hur härligt känns inte det! Nedan har ni dagens bloggerska, redo för fredag och dejtnight!  
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo FREDAG !!
 
Då har vi fredag IGEN, ja å det är inte vilken fredag som helst utan jag är utbjuden på dejt av min fina make efter jobbet...har bara fått instruktioner om att jag ska möta upp honom för ett glas vin efter jobbet...så mysigt!
 
Tycker det är så mysigt och roligt med att bli utbjuden på dejt...att inte veta vad som händer, att bara vara informerad om att mötas upp någonstans och sen bara få "åka med" så det är vad jag ska göra. Först väntar dock en dag på kontoret å dit ska jag bege mig NU...
 
 
Så vänner tittar jag inte in till er senare idag så vet ni varför...MEN...ni kan alltid hänga med på instagram där gissar jag på att det kommer uppdateras lite på storrys och via bilder i det "vanlgia flödet". För er som inte följer mig så heter jag @angelicasvarld på insta - in å följ vettja!
 
#1 - Kamilla

Så mysigt och spännande med dejt. Hoppas ni får trevligt. Super snygg blus - Mee Like.
Kram från mig, Kamilla

Svar: ja så mysigt!!
AngelicasVärld

#2 - Mirre Sweetwords

Mysigt att gå på dejt =D

Svar: ja så härligt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!