Fredag och bubbel - lovely!!

Fredagkväll...hur UNDERBART känns inte det! Älskar känslan av att komma hem på fredagen och veta att man har en hel härlig helg framför sig...så underbart! 
 
 
 
 
 
Här hemma är en massa ljus tända, bubblet är upphällt, lite gott snarr och vi bara njuter av lugnet och att ha en hel helg framför oss. 
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
 
Hoppas ni alla haft en härlig dag och att ni har en superhärlig kväll och helg framför er. Här hemma i vår lilla villa så är det fredagsmys som gäller och i helgen så har vi inte allt för många avancerade planer vilket känns så skönt. Känns som om hela familjen behöver lite lugn och ro...lite tid för avkoppling och mys - så det är vad vis ska fokusera på i helgen. 
 
 
 
 
 
Nu ska jag dock ta och njuta av ett gott glas fredagsbubbel och lugnet innan stormen...eller lugnet innan det är dags att dra igång med fredags-tacos. Ja här hemma blir det tacos idag...å sen så blir det till att saxa mellan fotbollen och idol på tv - känns som en bra plan för denna fredag...
 
 
 
#1 - Åsa Rindstål

Såå härligt med helg! Jag jobbar ju fredagar numera så får oxå den där fredagskänslan ☺☺🎉
Trevlig helg!

Svar: men så mysigt att få fredagsfeeling!
AngelicasVärld

#2 - Linnea Kinis

mysigt!

Svar: ja verkligen!
AngelicasVärld

#3 - Ida

Mysigt med tända ljus och tacos 😊 Ha en fin helg!

Svar: ja det är ju så härligt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!