Första Advent 2017

Då var första advent här...alla ljusstakar och stjärnor är på plats och det doftar av hyacint vi njuter av att ha brasan sprakande och julmusik i högtalarna...på det så är det första ljuset i vår vackra adventsljusstake tänt....ljusstaken är lite julfixad med röda vackra band. Enkelt men med ens lite mer juligt....ååå så mysigt nu rä det verkligen jul på riktigt å jag älskart! 

 

Önskar er alla en fantastisk första advent!! 

 

 
 Annonslänkar

 I vardagsrummet har vi DENNA fina ljusstake som jag tokälskar och jag såg att man nu kan få den till pangpriset 499 kr istället för 779 kr!!! Ja å så har vi DENNA ställning som ljusstaken hänger i, den var också nedsatt till  529 kr istället för 669 kr - Ja ni kan göra världens klipp här!! Löp å köp!!

 

Todeloo vänner!! 

 

Jag är ju en jul älskare av rang och tokälskar adventstider…nu börjar ju den bästa tiden på julen även om det känns som om advent kom lite sent i år iom att vi redan är inne i december. Men anyway - allt pysslande, fixande, smygande med julklappsinköp och ja…alla vackra julblommor har vi ju framför oss! Jag har massor med olika snittisar i olika vaser runt om i huset, flera krukor med hyacinter och även den klassiska julstjärnan - det är ju så vackert och stämningsfullt!! Julen är verkligen här och jag måste säga att det känns så mysigt!! 

 

 Idag har vi pysslat och fixat lite här hemma, varit iväg och hämtat lite paket på posten med julklappar i och så har i vi adventsmyst med glögg och nybakade saffransbiscotti - en bättre första advent! Nu ska vi fortsätta adventsmyset här hemma så jag önskar er en fortsatt mysig dag och kväll så syns vi imorgon igen...

 

Vänner ni missar väl inte dagens lucka i julkalendern här i AngelicasVärld...idag tävlar jag ut ett par så grymma och snygga hörlurar å det vill ni INTE missa!! Tävla gör ni HÄR  LYCKA TILL!! 

 

Vi har även vinnare i de två första luckorna som öppnats i kalendern och vi säger GRATTIS till 

Anna - som vann en personlig almanacka

och

Malin som vann en så fin neccesär

Ta en titt i era mailkorgar där ska ni ha ett mail från mig! 

 

 

 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!