F R I - Y A Y !!

Inlägget innehåller annonslänkar

 

FREDAG – känns inte det lite smått fantastiskt? Jag måste säga att det känns så jäkla bra…jag har haft en vecka som gått i ett, lite mindre möten än vanligt så lite mer jobb å praktiskt görande vilket känns så skönt! 

 

Fredagens Angelica har ni nedan i en ny snygg-snygg blus – som är sådär mycket Angelica som en blus kan vara! Älskar den!

 

 
 
 

 

 

 Todeloo finaste bloggisar! 

 

Ja men vänner, det är väl bara att dra igång denna dag på bästa sätt…poppa lite härlig musik i bilen och styra mot kontoret – det finns väl inget bättre sätt att få humöret att bli på topp än att just spela lite bra musik! Så det ska jag göra NU.

 

Önskar er en fantastisk dag så syns vi lite senare igen!

Tjingeling så länge! 

 

*********************************

Nu höll jag ju nästan på att glömma att ge er dagens julklappstips – HÄR hittar ni min favvo parfym för tillfället, varför inte skämma bort dig själv, mamma eller kanske dotter med denna…ja och HÄR är Tomas favorit parfym just nu, den kanske passar maken, sonen eller pojkvännen – ja några julklappstips så här på fredagen kan ju inte vara fel.


#1 - Jasmine

Fin du är!

Svar: tack snälla!
AngelicasVärld

#2 - mammansprinsessor

Så fin och proper blus. kramar

Svar: tack, ja visst var den fin!
AngelicasVärld

#3 - Hanna Karlsson

Vilken snygg blus! Den passar verkligen dig. :-)

Svar: tack snälla!!
AngelicasVärld

#4 - Amanda

Så härligt att det känns så bra!

Svar: ja det är ju så härligt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!