Ett litet julklappstips

Inlägget innehåller PR utskick och annonslänkar 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
Jag älskar ju fina kvinnliga klockor som blir som ett extra smycke så som inte tar så mycket plats på handleden, inte är tung och som känns lite extra exklusiv just för att den är sådär diskret. Denna snygging är från Hexter & Baines och är en ny fin modell som jag bar föll för! Den heter Newcastle och är bara så snygg!! Eller vad säger ni!! 
 
 
Själv så älskar jag den. Så himla snyggt att ha till på alla julensfester och glöggmingel. Tänk till en vacker rödklänning elelr kanske en helt svart outfit där det silvriga bryter av. Så snyggt!
 
 
Är ni sugna att klicka hem en egen så finns den HÄR i silver men HÄR finns den även i vackert rose och HÄR i rose med svart urtavla - så snyggt!! 
 
Ja å om ni inte är sugna på att klicka hem en till er själva så varför inte klicka hem en julklapp till någon ni håller kär! Vem skulle inte bli glad för en snygg-snygg klocka i julklapp! Titta gärna in hos Hexter & Baines dom har många fler varianter av klockor än just denna jag tipsat om, det finns verkligen något för alla! 
 
 
 
 
#1 - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Vilken fin klocka! :D

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!