En lat och lugn lördag...

Efter gårdagens dejtkväll med drinkar och godmiddag på underbara Miss Voon så har vi två tröttmössor här hemma...det är bara att inse att man inte är 25 lägre å en sen kväll efter en veckas jobb tar på krafterna...men gud så mysigt det var att få dejta sin man. Dricka och äta gott, samtala, skratta pussas och hålla handen - så värdefullt för kärleken! 

 

Iom att gårdagen belev lite sen så tog vi i en lång sovmorgon idag, gick upp lite snabbt och gjorde kaffe och kröp sen ner mellan fluffiga kuddar och täcken med kaffe i handen och bara låg och drog oss...L Ä N G E -  sååå skönt och välbehövligt! Man behöver få ha lite lata och lugna dagar ibland och iom att kvällen igår blev sen och att vi inte hade några planer för denna lördag så blev det en lat lugn lördag - vilket passade oss perfekt! 

 

 

 

Todeloo finaste ni!!
 
 
Ja här hemma blev det en lat och ledig men ack så skön lördag...precis vad jag behövde! Nu har vi dock varit ute och tänt en massa ljus för de som fattas oss...jag tycker att denna tradition med att tända ljus under allhelgonahelgen är så fin. Att bringa lite ljus i mörkret och få tänka lite extra på de man älskar med förlorat.
 
 
Nu är det snart middagsdags här hemma och Tomas ska röra ihop lite smarrig svamprisotto, mums mums, sen så blir det soffan framför kvällens avsnitt av "Så mycket bättre" - känns som ett bra avslut på en härligt lat och ledig dag. 
 
Önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! 
Tjingeling så länge!
 
 
 
 
#1 - Kamilla

Sitter också här hemma framför "Så mycket Bättre" med ett glas vin och latar mig.
Miss Voon är ju trevligt. Mee Like.
Ha en fortsatt trevlig lördag.
Kram Kamilla

Svar: Ja miss voon var fantastiskt! så gott!
AngelicasVärld

#2 - Hanna Karlsson

Så härligt ni hade det. Ibland är det bara så skönt att ligga och lata sig i sängen.

Svar: ja visst är det...så härligt å nyttigt att bara få vara ibland!
AngelicasVärld

#3 - Alice Lindström

Vad mysigt med dejtkväll!

Svar: ja så mysigt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!