En doft av Angelica

När jag i torsdags gick runt på Tax-free avdelnignen på Barcelonas flygplats så och tittade i butiker och försökte fördriva tiden från incheckning tills det var dags att boarda planet…jag gick då in i en mindre butik som hade en massa doftljus och doftpinnar och där hittade jag ett ljus som hette Nordic Angelica !!! Ett ljus med MITT namn på! Självklart fick detta ljus följa med hem och i helgen tände jag det för första gången och det doftar F A N T A S T I S K T!

 

 
 
 

 

 

Todeloo vänner

 

Ja där har ni det…en doft av mig, en doft av Angelica. Ganska roligt att gå in i en butik och hitta sitt namn  på ett doftljus bland MASSA andra olika dofter!

 

Måndagkväll och jag är lite små slut i huvudet idag...ett av de projekt jag jobbat med sen efter sommaren gick live idag och att ha en "go-live" tär lite på psyket och på energin! Så mycket som ska hållas koll på och följas upp...dock gick allt bra, vi har inte fått många samtal av användare utan det verkar ha fungerat smärtfritt - iaf idag denna första dag, vilket är skönt! 

 

Nu blir det soffan, mysa och landa lite...ja å ladda om lite inför morgondagen då det är ytterligare en dag av att vara där för alla användare och se att denna utrullning går smidigt! 

 

 

#1 - Kamilla

Så roligt att du hittade ett Angelicaljus. Hoppas att doften passade dig. Skönt att ditt projekt gått live idag efter flera månaders jobb.

Ha en fin vecka.
Kram Kamilla

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!