Det är dags för fredagsmys

FREDAGKVÄLL – whoopp whoop!! 

 

 
 
För er som undrar så är juslyktorna och vasen från märket Louise Roe och heter City lights och de finns HÄR i massor av olika storlekar och färger. Jag har Denna, Denna, Denna och Denna.(fast i klarglas). Skålen är gammalt arvegods från Tomas farmor och glasen är från Iittala och finns HÄR till pangpriset 249 kr för två istället för 318 kr!!  
 
 
 

 Todeloo vänner!!

 

Gud så skönt med fredagkväll och att ha en härlig lång helg framför sig…denna helg är vi utan barn då dom är hos sina andra föräldrar så jag och Tomas ska passa på att göra precis INGENTING i helgen…eller ja det blir säkert någonting men inga stora måsten, inget som känns jobbigt eller svårt utan vi ska bara vara och mysa…älskart!

 

Så denna myshelg börjar redan idag då finaste fredagsbuketterna är på plats runt om i huset. Det är nya snittisar i en härligt spretig bukett i vardagsrummet men till köket så kunde jag inte motstå att köpa årets första snitt amaryllis i finaste ljusrosa eller nästan persiko färg...så vackra!! Ja å på det så är en massa ljus är tända runt om i huset och lite gott glas bubbel är upphällt…känns som en bra start på denna helg!

 

Nu blir det lite härligt soffhäng innan det är dags att plocka fram lite charkisar och sen bädda ner sig i soffan framför en bra film...det blir soffmys deluxe här hemma bara han, mitt livs kärlek, och jag...så mysigt!! 

 

 
 
 
 
Vänner jag önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! 
Tjingeling så länge! 

 

*********************************

Ja å så var det ju det där julklappstipset – jag älskar ju ljusstakar mina tre favoriter är DENNA, DENNA och DENNA – jag är mer än övertygad om att vem som helst som får någon av dessa tre ljusstakar kommer bli helt överlycklig då det är ljusstakar som man kan använda en hel livstid – sånt gillar jag! Hållbara ting som man kan få leva med länge…

 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!