Bonus lucka - julkalender 2017

Dagens lucka öppnas i samarbete med den härliga webshopen ByEstelle
 
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
Idag har vi ju den 24 november och med det så är det endat 1 månad kvar till julafton och 1 vecka kvar till starten av julkalendern här på AngelicasVärld. 
 
För att fira detta så har jag idag en härlig bonus lucka till er fina läsare...ni har chansen att vinna ett super fint armband från den härliga webshopen ByEstelle - som verkligen har ALLT i smyckes och klockväg...så många vackra ting och idag kan ni altså tävla om en av deras storsäljare ett Rubiz classic armband!! Ett smycke att bära på alla härliga julmiddagar och glögg mingel framöver - hur härligt är inte det!! 
 
 
 
Tävlingsregler 
 
Dagens bonuslucka kommer vara öppen för tävlan från och med NU och fram tills kl 18 på söndag den 26 november då en vinnare utses - det enda du behöver göra för att vara med och tävla om detta vackra armband är att svara på frågan: Vad är ByEstelles filosofi när det kommer till sina smycken - svaret finner du självklart på ByEstelles hemsida HÄR - ja å när du ändå är där och klickar runt...varför inte passa på att titta efter en klapp eller två till nära och kära - det finns ju såååå mycket fint! Ja å är du inte den lyckliga vinnaren så får du 20% på hela sortimentet med koden angelicasvarld - koden gäller från och med idag fram tom den 3 december!! 
 
Vänner lycka till i tävlandet och ha en fantastisk fredag så hörs vi ikväll igen!
Tjingeling så länge!
 
 
Tävlingen är avslutad och vinnare är 
 
CARRO 
 
Som svarade rätt på frågan om vad By Estelles filosofi

"Vår filosofi är att du ska känna dig unik och speciell varje dag där smycket blir pricken över i:et."

 

Carro ta en titt i din inbox där ska du ha ett mail från mig! 

GRATTIS och God Jul! 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!