Black Friday tips!!

Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
 
BLACK FRIDAY är här...eller rättare sagt BLACK WEEK som det nu mera är...redan igår så ploppade erbjudande efter erbjudande in i mailkorgen och jag började shoppa årets julklappar till pangpriser. Känns så skönt att vara igång på riktigt och så härligt att handla saker man tittat efter till reapriser...ja flera till 50% - så härligt! 
 
Nedan hittar ni flera fin fina tips på klappar eller presenter till er själv - själv så har jag klickat hem väskan nedan...det blev en liten "bra jobbat i år Angelica" present till mig själv - det är jag värd! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är det dags för mig att packa mig mot kontoret...några timmar jobb väntar innan det är dags att åka mot Arlanda och sen vidare till Barcelona. 
 
 
#1 - Kamilla

Så underbart med Barcelona. Älskar den staden. Har dock bara varit där tre gånger på sommaren. Ha det så trevligt.
Kram Kamilla

#2 - Kamilla

Så härligt med Barcelona. Har dock aldrig varit där annat än på sommaren vid tre tillfällen. Trevlig resa. /Kamilla

#3 - Jasmine

Så snyggt! :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!