Att tända en morgonbrasa

Inlägget innehåller PR-utskick
 
Det finns inget bättre än att få tassa upp på morgonen, göra kaffe och sen få tända en brasa...den där täljstenskaminen vi har i vardagsrummet är så fantastisk och så här i höst/vintertid så så brinner det en brasa varje dag...så mysigt! 
 
 
 
 
När jag hoppar upp ur sängen så drar jag alltid på mig mina så härliga raggisar som jag fick hem i ett härligt PR-utskick för några veckor sedan...älskar att dom är lite längre och går upp på benet...så mysigt! Till det en gosig kofta i mjukaste casmire...det är ju som att linda in sig i det mjukaste som går...så härligt och skönt mot kroppen. 
 
Sockorna är från det härliga märket Soxs som gör så fina och riktigt gosiga raggisar - tips tips...sockorna finns i mängder av färger och varianter men jag är ju ganska traditionell av mig och tycker att raggisar ska vara gråspräckliga, så det fick mina bli - älskar dem! 
 
 
 
 
Nu brinner morgnens brasa så jag ska bara springa ut i köket och hälla upp lite kaffe sen blir det till att bädda ner sig i sängen igen och dra sig lite - älskar lata lördagsmorgnar!! 
 
 
********************************
Ja å så var det ju det där julklappstipset också...idag så tycker jag ni ska kolla in HÄR där det finns massa fina klappar till stora som små - ja det finns verkligen ALLT! 
#1 - Ajli Müller

de är ju dööösnygga!! Avundsjuk!!

Svar: hahah - tack!!
AngelicasVärld

#2 - Mona

Sockorna ser jättemysiga ut!

Svar: ja så mysiga å härliga!
AngelicasVärld

#3 - Malin%20Lundskog

Älskar också raggsockar! Och brasa! Men njuter oftare brasa efter en löprunda/morgonpromenad.

Svar: ja raggisar är så härliga!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!