Att mumsa halloween godis...

Måste säga att det är lite små skönt att Halloween och hela den helgen är över...det är inte en favvo högtid här hemma och hela det här med att skrämmas, klä ut sig till zombies å så har aldrig varit min grej...tror jag är för gammal och att våra barn är för stora. Halloween var liksom ingen grej för 10 år sen när dom var små...det är först nu på senare år som det "firas".  
 
Även om vi här hemma inte firat halloween något speciellt så hade vi några barn som knackade på under halloween och gick "bus eller godis" å jag hade sjävklart laddat upp med godis hemma så vi skulle vara förberedda...även om alla barn som kom fick en stor näve var så blev det en hel del över så det smaskar vi upp idag! 
 
Är det höstlov så får man mysa till det på en torsdag!
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Torsdagkväll och idag har jag arbetat en kortare dag på kontoret då våra höstlovslediga barn svängde förbi vid 13-tiden för att hänga på mammas superhippa kontor...vid kl 14 så checkade vi ut och styrde bilen mot mormor för lite härligt häng och massa gofika - mysigt!! Skönt att ha den möjligheten att styra sin tid lite att ta vara på tiden när det väl är höstlov och barnen är lediga.
 
Nu har vi landat hemma igen, en smarrig middag är i magen och nu det blir soffmys framför tvn för alla 5 och på det lite mumsande av godis!
 
 
Önskar er alla en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen!
tjingeling så länge!
 
 
#1 - Anonym

Gott med godis 😀 Halloween är kanske inte helt naturligt för mig heller.

Svar: ja så smarrigt!
AngelicasVärld

#2 - Skincares

Låter som ni har en mysig vecka!

Svar: ja så härligt!
AngelicasVärld

#3 - Netti Starby

Jag firar inte heller halloween och ingen har heller knackat på min dörr. Så gott med godis och ha en fin dag! :-D Kramis

Svar: ja så gott med godis!
AngelicasVärld

#4 - Webbtanten/Anna

Har aldrig firat Halloween. VI kunde köpa lite plastspindlar och dekorera lite hemma med, men annars ingenting. Barnen var inte intresserade. De är ju 24/26 så de hann väl bli för gamla innan det tog fart här i Sverige.

Svar: ja samma med mina...för stora helt enkelt...känns som om halloween kommit mer å mer bara de tre sista åren
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!