Att ha lördagmorgon

Gud så skönt med lördagmorgon...att få vakna utan någon klocka som ringer ilsket utan att få sova tills kroppen själv är redo att vakna och gå upp. Älskar den känslan. 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
Ja lördagmorgon och nu ska en smarrig frukost intas sen så ska det julfixas här hemma i vår lilla villa. El-ljusstakar ska upp i fönstren, julstjärnor ska hängas på plats och adventsljusstakar ska tas fram - ja vi är lite tidiga MEN det är ju bara så mysigt och nu kan vi inte hålla oss längre...ja å sen så är barnen hos sina andra föräldrar nästa helg då det är är första advnt och dom vill gärna vara med och julfixa så då får vi helt enkelt göra det idag - inte mig emot!
 
Ja sen så tänkte jag faktiskt ta å röra ihop lite smarrig hemagjord granola då det ekar tomt i skåpen och sen till kvällen så ska jag och Tomas över på middag hos fina vänner som även är grannar medans barnen vill gå å handla pizza å streama film hemma - så då får det bli så...skönt när man bor så nära de man ska bort och på middag hos och skönt när man har barn som är så stora att dom gärna är hemma själva. 
 
 
Ja där har ni vår plan för dagen, vänner vad ska ni hitta på idag? Berätta gärna det är ju så kul när ni lämnar ett spår i kommentarsfältet. Ja å så får ni inte missa att tävla i första luckan i min julkalender som jag öppnade igår. Luckan finner ni HÄR, man kan vinna ett såååå fint armband som är perfekt till julens alla festligheter och glöggmingel! Så in å tävla med er :-) 
 
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!