Att ha adventsljusstaken på plats

Inlägget innehåller annonslänkar
 
I helgen så ställde vi fram alla el-ljusstakar i fönstren, vi hängde upp julstjärnor och så fick vi alla adventsljusstakar på plats...ja alla...vi har nämligen flera. Nedan ser ni den vackra varianten som står i vardagsrummet...så vacker! Vi prov-tände tom alla ljus i helgen för att bara få känna lite på stämningen...så VACKER åååå vad jag längtar tills söndag då vi får tända ett av ljusen, fira första advent och börja räkna ner mot jul...
 
 
 
 
Ljusstake finns HÄR, ställning finns HÄR och de vackra små änglarna är hemklickade från Svenskttenn.
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
 
Har ni gjort jul hemma, är ni redo för nedräkning till jul? Hemma i vår lilla villa så är vi redo! Vi gjorde jul i helgen...detta då barnen under helgen som kommer ska vara hos sina andra föräldrar och mer än gärna ville vara med när allt plockades fram, ja å som modern familj där barnen har flera hem så är det ju bara att se till att dom får lite advents-mys i båda sina hem...så i helgen blev det jul här hemma...älskart!
 
 
Nu är det dock tisdag och några dagar kvar tills advent och dagen då det där fösta ljuset får tändas på riktigt så det är väl bara att ta och hoppa in i den lilla vita bilen och styra mot kontoret...ja å efter jobbet så ska jag via postombudet (igen) det ligger nämligen FLERA paket där och väntar på mig...har nämligen klickat hem flera julklappar till barnen som ska hämtas ut!
 
Önskar er en fantastisk tisdag och neda finner ni som vanligt lite härliga julklappstips !
 


1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR / 6 HÄR / 7 HÄR / 8 HÄR

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!